Ove stvari u krevetu muškarci nikako ne vole

Glumljenje seksualne ekstaze može kod oboje da izazove dugotrajnu frustraciju

7271 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Muškarci vole mnogo toga u seksu, ali to ne znači da im prija baš sve. Od zbivanja u krevetu najčešće im ne prijaju sljedeća:

1. Skrivanje lica za vrijeme seksualnog vrhunca

Za vrijeme orgazma totalno se prepustimo i to bi trebalo i da se vidi na našem licu. Dakle, ako se stidite da pokažete partneru svoje lice tokom orgazma – prestanite. Gotovo da ne postoji nešto što muškarce uzbuđuje više od trenutka kad vide kako vas preuzima strast. To što će osjetiti potvrdu svoje muškosti imaće pozitivan uticaj na vaš seksualni život.

2. Ćutanje o tome šta vas zaista uzbuđuje

Žene koje otvoreno kažu šta žele za vrijeme seksa djeluju samouvjereno, ali i nevjerovatno seksi i privlačno. Dakle, recite otvoreno partneru šta volite za vijreme seksa, a šta ne. Muškarci mrze kad ne znaju šta bi trebalo da rade i boje se da nešto neće uraditi kako treba.

3. Glumljenje orgazma

To je klasik među najvećim seks-greškama i izuzetno je omražen u muškom svijetu: odglumiti orgazam. Glumljenje seksualne ekstaze može kod oboje da izazove dugotrajnu frustraciju. Muškarci smatraju da ne znaju ženu da dovedu do vrhunca – i sigurno će neko vrijeme razbijati glavu time – a žena će osetiti frustraciju, što će se odraziti na seks…

4. Preglasno vikanje

Ležati skroz tiho bilo bi nešto poput strašne kazne i to muškarci nikako ne vole. Ali i totalna suprotnost ih plaši. Ako ste pretjerano glasni, to neće donijeti ništa dobro jer je muškarcima često iritantno.

5. Pasivnost

Ako samo legnete na leđa i ne pomjerite se za vrijeme seksa – to muškarci mrze. Strašno im je to dosadno i bezizražajno. Ako samo ležite, a imate od njega velika očekivanja za vrijeme seksa, razmislite o tome može li da bude malo uzbudljivije u budućnosti…

Bonus video: