Osam miliona ljudi gleda ljubavne savjete bake od 93 godine

Baka Lilijan se nada da će svojim iskusnim savjetima pomoći mlađima od sebe koji su i dalje sami da pronađu ljubav svog života

9469 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Lilijan Dorniak postala je zvijezda društvene mreže TikTok nakon što je počela da objavljuje videe u kojima savetuje mlade ljude o vezama.

Baka Lilijan se nada da će svojim iskusnim savjetima pomoći mlađima od sebe koji su i dalje sami da pronađu ljubav svog života. „Vjerujte mi, bila sam na vašem mjestu davno“, kaže ona.

Baka ima 8,7 miliona pratilaca na TikToku, a društvenim mrežama se priključila 2019. godine.

Na početku je objavljivala videe u kojima pokazuje kako se sređuje i oblači, kao i kako se šminkala prije više od 25 godina, ali dijeli i savjete o ljubavnim dilemama.

U razgovoru za Good Morning America, baka Lilijan je rekla kako se osjeća kao da je postala „baka celog interneta“ otkako joj je profil postao poznat.

„Dajem ljubavne savjete jer sam prošla kroz sve to. Neki su možda previše mladi da bi mogli da razmišljaju o svemu“, objasnila je ona.

U nedavnom videu koji je objavila na svom profilu, baka je dala simpatičan savjet kako da izbegnete bivšu ljubav uključujući mjaukanje u telefon, kao i izgovor da ne možete da razgovarate jer ste trenutno na sastanku.

Njen najpopularniji video, koji ima preko 2 miliona pregleda, je onaj u kojem baka govori o znakovi upozorenja zastavicama kad su muškarci u pitanju. Kaže da najmanje voli muškarce koji ne govore istinu o svojoj visini.

Da bakinim savjetima ne treba bezuslovno vjerovati svjedoče njena objašnjenja da djevojke treba da se klone muškaraca koji su vodeni znakovi horoskopa, kao i onih čije ime počinje na J.

„Ako ne voli mačke, blokiraj ga“, savjetuje baka, a, kako ona kaže, ako igra golf, ne treba da mu vjerujete.

Bonus video: