Sitni gestovi poslije seksa mogu biti krupna greška

Naizgled nevažne stvari ili navike mogu da otkriju koliko vam je stalo do osobe sa kojim ste upravo bili intimni

5332 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ponašanje nakon seksa zavisi od različitih faktora, uključujući i ukupan odnos s partnerom, vaše želje i očekivanja, kao i čitav kontekst u kojem je došlo do intimnih odnosa. Međutim, pripazite jer naizgled nevažne stvari i sitni gestovi ili navike mogu da otkriju koliko vam je stalo do osobe sa kojim ste upravo bili intimni. Ako uradite neku od ovih stvari, to se većini muškaraca i žena neće dopasti.

Otići do frižidera

Trk u kuhinju po nešto od jela druga osoba može da doživi kao nedostatak intime i nastavljanje sa ličnim zadovoljstvima nakon što je doživljeno zajedničko zadovoljstvo. Najbolje je kada oboje imate isti poriv.

Zapaliti cigaretu

Gotovo identično kao i frižider. Samo što je kod pušenja još naglašenija potreba za nekim ličnim ritualom sa kojim druga osoba nema veze. Lakše je ako je podijelite ili umjesto pušenja sa zamišljenim pogledom u daljinu zagrlite partnera/partnerku stavljajući joj do znanja da je za vas i dalje tu.

Okrenuti se na drugu stranu

Ne postoji jasniji način da pokažete da niste više zainteresovani. Bez obzira na to da li jeste ili niste romantični, nježni, skloni „naivnom“ uživanju u dvoje (maženje, ljubljenje, milovanje) - okretanje leđa ukazuje na nedostatak bliskosti i interesa da se ona izgradi. Seks je bio samo epizoda.

Hvatanje za mobilni telefon

Šta se u međuvremenu desilo u mom svijetu? Šta sam propustio/propustila? Vrlo slično okretanju leđa samo za nijansu manje hladno i nepristojno.

Bonus video: