Tri tajne: Ovako ćete postati nenadmašni u seksu

Možete savladati svaki pokret u priručnicima, ali ako ih ne izvodite na način koji odjekuje u mozgu, to je samo besmisleno trljanje

11226 pregleda 11 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Svako želi da u krevetu bude dobar i pokaže ono najbolje što zna. Ali nije uvijek sve u tehnici. Ako želite seks o kojem nećete prestati da pričate i razmišljate, odnosno onaj koji će se činiti kao neka izuzetno romantična scena iz filma, isprobajte ove tri jednostavne tajne, piše Medium.

Ono što prvo treba znati je da radost seksa nije fizička, i da su stvari koje radimo jedni drugima s tijelima dobre, ali da se zadovoljstvo se događa u mozgu. Možete savladati svaki pokret u priručnicima, ali ako ih ne izvodite na način koji odjekuje u kontrolnom centru, to je samo besmisleno trljanje. Takođe, osnovna fizička kompatibilnost je važna, ali osim toga, veća dužina, veći obim, više lupanja, više ljubljenja, više minuta, sati ili bilo čega što radite, ne doprinosi većem užitku. Svako, bez obzira na opremu koju ste dobili, može iskoristiti tajne za nezaboravan seks.

Treba znati i da orgazam može biti intenzivan i snažan ili ‘dosadan’. Još jedna važna stvar je i da nezaboravan seks ne zavisi od savršene zadnjice, velikih grudi, ravnog stomaka ili definisanim trbušnim mišićima. Kada zračite ljubavlju, njeno svjetlo daje briljantan sjaj, a to određuje kako vas vaš partner ili partnerka vidi.

Najveći pojačivač uživanja je osećaj simpatičnosti ili kada ste s partnerom na istoj talasnoj dužini, a važno je i znati kada stati i kada nastaviti, kada promijeniti položaj. Osim toga, potrebno je i znati kada poslati poljubac ili jednostavno pogledati partnera u oči i nasmiješiti se.

Slavite svaki centimetar partnerovog tijela

Postoji razlika između dodirivanja za sopstveno zadovoljstvo i dodirivanja za zadovoljstvo partnera. Takođe, postoji razlika između dodira koji potvrđuje ili preuzima vlasništvo i dodira koji izražava zahvalnost. Kada slavite, prepuštate se. Kada slavite, idete polako. Kada slavite, poštujete.

Ništa nije toplije od dodira s poštovanjem. Što više poštujete, to ćete partnera dublje dirnuti i veća je vjerovatnoća da ćete biti zadovoljniji.

Sjetite se kada ste zadnji put odvojili vrijeme da se divite partnerovim rukama ili stopalima, da masirate ruke ili ramena, nježno milujete po kosi ili pređete rukama od bedara do nožnih prstiju. Dok se fokusirate na područja za koja ste mislili da nisu seksi, tad iznenada postaju seksi. Dodir koji slavi je magičan i osjetićete naboj u vazduhu.

Povežite srca, a tek onda tijela

Povezanost stvara bliskost, jer veza pretpostavlja povjerenje. Kada dopustite partneru da vam se emocionalno približi, rušite ‘zidove’ i dopuštate sebi da se opustite. Ovo stanje mentalne smirenosti ima ogroman efekat na tijelo, priprema ga i čini vas intenzivnim i senzibilnim.

Partner tada osjeća vašu energiju i hrani se njome, osjeća vaše ruke prije dodira, ali važno je znati da se ništa od ovoga ne događa ako prvo ne uskladite svoja srca. Najlakši način da se uskladite je da zajedno ponavljate dvije jednostavne reči: „Volim te.“ Kada izgovorite ove riječi naglas, svijet oko vas se topi, a vi ste spremni da doživite nešto nezaboravno, prenosi Večernji list.

Bonus video: