Što ste stariji, seks je bolji: Istraživanje kaže da su ove godine prave

Tri su glavna razloga u vezi sa intimnim odnosima zbog kojih ne treba da se plašite godina koje prolaze

9259 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Mladi parovi možda češće imaju seks, ali istraživanja su pokazala da se kvalitet seksa poboljšava sa godinama. Istraživanje sajta „Ellicit Encounters.com” potvrdilo je tezu da vođenje ljubavi s godinama postaje sve bolje.

Čak 37 odsto žena i 34 odsto muškaraca reklo je da su četrdesete godine najbolje za vođenje ljubavi, prenosi portal aktivni.metropolitan.si.

U istraživanju je učestvovalo 828 ispitanika, a autori istraživanja objašnjavaju da mladi imaju više seksa, ali parovi od 40 i više godina u tome više uživaju.

Oni vjeruju da je tajna u tome što u ovim godinama imaju mnogo manje kompleksa i više iskustva.

Ovo su tri glavna razloga zašto vođenje ljubavi postaje sve bolje sa godinama

Više samopouzdanja

Znate šta želite, ne stidite se svog tijela, pokreta i zvukova, niste opterećeni celulitom niti imate problema da izrazite svoje želje.

Odnosi u braku su sve bolji i bolji

Možda vam je teško povjerovati, ali na kraju ova izjava ima smisla. Naravno, prva veza je uvijek uzbudljiva i prožeta sa više strasti, ali parovi koji su dugo zajedno poznaju se odlično, čak i u spavaćoj sobi. Ovi parovi će isprobati sve nove stvari bez oklijevanja i eksperimentisaće bez stida.

Starije žene lakše doživljavaju orgazam

Ovo istraživanje je takođe potvrdilo da starije žene češće doživljavaju orgazam od žena sa manje iskustva, a ta činjenica utiče i na kvalitet seksualnog života partnera.

Bonus video: