Šta se muškarcima mota po glavi nakon seksa?

Seksualni život je bitan dio veze i ako se on ne odvije prema očekivanjima, veza može da se nađe na ivici kraha

5817 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Iako se često govori da muškarci tokom i nakon seksa ne razmišljaju previše već im je isključivo do uživanja, postoje neka istraživanja koja dokazuju suprotno. Tako se prema njima u muškim glavama mota, ne jedno, već nekoliko pitanja.

Da li ste uživali

Iako se ponekad čini kako vaš partner razmišlja isključivo o sebi, muškarci nisu tako sebični kako se čine. Mnogi se brinu o tome hoće li im partnerka uživati jednako kao i oni, a budući da je, prema uobičajenim mišljenjima, orgazam jedini pouzdani dokaz da je seks bio dobar, silno priželjkuju da vide partnerku u ekstazi, piše Ženski magazin.

Osjećate li se voljenom

Nakon seksa mnogi razmišljaju o emocijama koje su u datom trenutku na vrhuncu. Tako se muškarcima kroz glavu provlači i pitanje da li se osjećate voljenom, a maženje ili pak zajedničko tuširanje nakon vrhunca načini su na koji se to može pokazati.

Pitanje učestalosti seksa

Muškarcu koji se nalazi u kvalitetnoj vezi i cijeni svoju partnerku ovo pitanje će se sigurno naći na dnevnom redu. Tako on ne želi da u vašim očima izgleda kao zavisnik od seksa, zbog čega neprestano i ispituje broj odnosa, posebno nakon vođenja ljubavi.

Bonus video: