Ne šaljite poruke bivšim ljubavima: "Pomislih na tebe" je uglavnom glupost - Vijesti.me
NIJE VRIJEME ZA OBNAVLJANJE VEZA

Ne šaljite poruke bivšim ljubavima: "Pomislih na tebe" je uglavnom glupost

"Vidjeh ovo i pomislih na tebe" nema veze s tim što osjećaju, nego s tim koliko im je dosadno

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Shutterstock)

Usred pandemije ste i već neko vrijeme sjedite kod kuće. Ne idete nigdje, radite iz svoje sobe, a uobičajeni društveni događaji su otkazani. Šta bi moglo biti bolje nego gledati romantične komedije i... možda poslati poruku nekom bivšem? Sudeći po onome što se ovih dana dešava na društvenim mrežama, izgleda da se mnogi od nas pokušavaju povezati, povezati, povezati... Oni koji dobijaju poruke od bivših objavljuju ih na mrežama, a brzim pregledom naletjećete na bezbroj šala na račun karantina, piše Guardian.

Nažalost, čini se da čak i usred globalne pandemije, još uvijek rpostoje azne loše verzije vaših bivših partnera. Istina je ovo: "Vidjeh ovo i pomislih na tebe" nema veze s tim što osjećaju, nego s tim koliko im je dosadno. On ili ona su ekvivalent osobe koju srećete na zabavama, koja ima partnera, ali ipak želi očijukati samo da vidi ide li mu još uvijek.

Iako je usred krize lako postati sentimentalan, ovo nije ni vrijeme za to.  

Iako bilo kojoj osobi koja pandemiju posmatra kao kartu za izlazak iz zatvora ne treba vjerovati, ovo je posebno loša vrsta osoba. To su oni koji u frci prave zalihe, samo umjesto toaletnog papira, vaš bivši se sprema da obezbijedi nešto "sa strane". To je vjerovatno 15. verzija istog teksta "Izolujmo se zajedno" koju su poslali ovih dana. Razmišljaju o plijenu i drže ga u karantinu. 

Ako vaš bivši partner želi da stupi u kontakt s vama samo kad misli da je kraj svijeta, s njim vjerovatno ne treba ništa da imate. 


Vidi sve komentare

Najčitanije iz sekcije Ljubav i seks