Glasajte za Mis Crne Gore Katarinu Keković

Glasanje za People's Choice Awards trajaće do 18. decembra
119 pregleda 5 komentar(a)
Katarina Keković, Foto: MissYu
Katarina Keković, Foto: MissYu
Ažurirano: 02.12.2016. 18:12h

Djevojka koja bude imala najviše glasova publike plasiraće se direktno u top 10 izbora za Mis svijeta, na kojem Crnu Goru predstavlja Katarina Keković (na slici).

Glasanje za People's Choice Awards trajaće do 18. decembra, a odvija se putem aplikacije “Miss World”, koja se može preuzeti u iOS i Google Play prodavnici.

Nakon instalacije aplikacije, svako može odabrati tri najljepše ovogodišnje učesnice popularnog takmičenja.

Prema pravilima, da bi se ponovo glasalo, potrebno je registrovati se, a učesnice će dobiti maksimalno dva glasa od svakog učesnika ankete, bez obzira na to koliko je puta glasao.

Najljepša po izboru publike biće proglašena 18. decembra tokom finala takmičenja u Vašingtonu.

Za Mis svijeta konkurišu ljepotice iz 119 zemalja svijeta, a šanse da Keković osvoji pobjedničku lentu osrednje su, po mišljenju online kladionica.

Paddy Power je crnogorskoj predstavnici dodijelio kvotu jedan naprema 40. Favoritkinja sa kvotom 1:5 predstavnica Filipina, a slijede mis Australije i mis Meksika (1:7).

Keković je juče stigla u Vašington (na slici), gdje će se 20. decembra održati finale, a u narednih dvadesetak dana ona će, kao i ostale takmičarke, biti ocjenjivana svakog dana u raznim kategorijama koje uključuju i sportske aktivnosti, predstavljanje talenta i dosadašnjeg dobrotvornog rada.

Za titulu najljepše takmiče se djevojke iz 119 zemalja.

Link za aplikaciju: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.missworld.app

Bonus video: