Adela Zoranić: Očekivala sam da ću biti među najljepšima

“Učestvovala sam i na takmičenju za Elit Look Model, gdje sam se takođe dobro plasirala. U Italiji sam radila za veliki broj meni značajnih kreatora. Neki od njih su Dirk Bikembergs, Frenki Morelo, Roberto Kavali, Sergej Grinko, ali i dosta poznati brendovi...”, otkriva ona
566 pregleda 0 komentar(a)
Mis Crne Gore 2016 Adela Zoranić, Foto: Anes Lekić
Mis Crne Gore 2016 Adela Zoranić, Foto: Anes Lekić
Ažurirano: 26.11.2016. 19:10h

Baranka Adela Zoranić, nedavno je na zvaničnom izboru za mis Crne Gore, osvojila titulu prve pratilje, a samim tim i pravo da učestvuje na svjetskom takmičenju Mis univerzuma za 2017. godinu. O pripremama za to takmičenje, na koje će čekati godinu dana, kao i o ranijem iskustvu iz svijeta modelinga i tituli najljepše koju je dobila od čitalaca našeg portala, Zoranić je pričala za Vijesti.

Na početku, 20-godišnjakinja je otkrila da je rođena u Njemačkoj, gdje je i živjela do četvrte godine, ali ipak ističe da je vjerna svojim korijenima.

“Primijetila sam da je podatak o mjestu rođenja dosta zanimljiv medijima i jedno je od neizostavnih pitanja, međutim, kao što sam napomenula odmalena sam u Crnoj Gori, odakle su i moji roditelji, tako da sam prava Crnogorka”, uz smijeh poručuje ljepotica, a zatim otkriva detalje o sebi.“Pored toga što se bavim modelingom, sada sam i zvanična Miss Universe Montenegro, a takođe sam i student Lučkog menadžmenta”, pojašnjava ona i dodaje da ima i drugih interesovanja, ali je trenutno fokusirana na pomenute obaveze.

Zoranić je i prije zvaničnog izbora za mis Crne Gore imala iskustva kada je u pitanju svijet mode, jer se manekenstvom bavi od 15. godine.

“Učestvovala sam i na takmičenju za Elit Look Model, gdje sam se takođe dobro plasirala. U Italiji sam radila za veliki broj meni značajnih kreatora. Neki od njih su Dirk Bikembergs, Frenki Morelo, Roberto Kavali, Sergej Grinko, ali i dosta poznati brendovi...”, otkriva ona.

“U Milano sam otišla sa 16 godina, dakle prilično mlada. Bilo mi je veoma teško da se naviknem na taj brzi način života, konstantan rad i obaveze, uz odvojenost od roditelja. Ali naučila sam mnogo, iz svega sam izvukla ono najbolje i stekla mnogo poznanstava”, naglasila je prva pratilja, koja se na izbor prijavila na nagovor roditelja i prijatelja.

“Tačnije otac me je prijavio. Iskreno, očekivala sam jedno od prva tri mjesta, a titulom prve pratilje sam veoma sam zadovoljna”, odgovara spremno Zoranić, koju su čitaoci portala “Vijesti” svojim glasovima izdvojili kao najljepšu, u anketi koja je rađena prije izbora.

“Naravno da sam vidjela da sam od strane čitaoca portala 'Vijesti' proglašena najljepšom. Odmah mi je javljeno”, uz smijeh komentariše Baranka.

“Veoma sam zahvalna onima koji su glasali, mnogo mi znači podrška koju sam dobila i od njih i od ostalih. Bilo mi je zaista drago kad sam pročitala naslov članka”, nastavlja ona.

Zoranić, prema odluci vlasnika licence, agencije MissYu, na izbor za Mis univerzuma ide tek 2018. godine.

“Iskoristiću ovih godinu dana najbolje što mogu, s obzirom na to da imam dosta vremena, nema potrebe da žurim”, kazala je ona.

„Zadovoljna sam plasmanom, nije bilo nepravde”

Nakon proglašenja pobjednice, na svim društvenim mrežama, ali i na crnogorskim portalima najviše je bilo komentara onih koji smatraju da je Zoranić trebalo da ponese titulu najljepše, a na kraj tome stala je sama Baranka koja se oglasila na Facebooku, pojašnjavajući da nije u pitanju nepravda, te da je aktuelna mis Crne Gore, Tea Babić zaslužila prvo mjesto.

“Bilo je baš mnogo komentara poslije takmičenja gdje se pisalo da je trebalo da ja ponesem titulu najljepše, što mi, da se ne lažemo laska. Ali isto tako mislim da je Tea zaslužila titulu i želim joj što bolji plasman na predstojećem takmičnju – Mis svijeta”, poručuje ona.

“Titula mis i prve pratilje su skoro iste, tako da smo tu da podržavamo jedna drugu i uživamo u onome što nam slijedi kao predstavnicama svoje države na svjetskim takmičenjima koje čeka i Teu i mene”, poručila je ona.

Bonus video: