Miss Hondurasa uz pomoć advokata dobila nazad krunu i lentu

“Organizacija Miss Universe i Siri riješili su sve ranije konflikte koji su se ticali njene titule. Siri se veoma raduje što će predstavljati Honduras na svjetskom izboru početkom naredne godine”.
59 pregleda 0 komentar(a)
Siri Moran, Foto: Elheraldo.hn
Siri Moran, Foto: Elheraldo.hn
Ažurirano: 11.11.2016. 15:39h

Siri Moran, djevojci koja je na zvaničnom izboru za Miss Honduras dobila lentu Miss Universe i pravo da svoju zemlju predstavlja na tom svjetskom takmičenju, u julu je oduzeta kruna, te povučeno njeno učešće sa pomenutog izbora, međutim ona se izborila za svoje pravo, piše Latin Times.

Naime, Moran je oduzeta titula, jer navodno nije “ispoštovala ugovor”, a ona je nakon toga odlučila da angažuje advokata Džoa Takopina, koji je juče kazao za medije:

“Organizacija Miss Universe i Siri riješili su sve ranije konflikte koji su se ticali njene titule. Siri se veoma raduje što će predstavljati Honduras na svjetskom izboru početkom naredne godine”.

Prije nekoliko mjeseci, agencija Carimaxx koja posjeduje licencu za izbor najljepše djevojke Hondurasa objavila je da će oduzeti titulu i krunu Moran, jer nije ispoštovala ugovor kada su u pitanju događaji kojima je trebalo da prisustvuje kao mis.

Sa druge strane, ljepotica se oglasila u medije tvrdeći da ju je direktor organizacije Karlos Rivera, fizički napao, a kao dokaz postavila je audio snimak na kojem se čuje njihov razgovor, a zatim njen glas koji kaže “ovaj čovjek me je udario”.

Incident se odigrao 30. juna, kada je Rivera pozvao Moran da dođe u Njujork kako bi se dogovorili o detaljima njenog ugovora i događaju kojem je trebalo da prisustvuje, a ona je samo dan nakon operacije doletjela prvim avionom iz Hondurasa.

Prema riječima Moran, Rivera je od početka sastanka bio negativan, da bi se atmosfera ubrzo usijala do tačke kada je direktor počeo da je vrijeđa, a zatim ju je i udario, što je ona prijavila policiji.

Rivera se zatim oglasio tvrdeći da je mis pozvao kako bi se dogovorili oko ugovora, te da bi joj objasnio koje djelove je kršila, ali nije imao namjeru da joj oduzme lentu, već da joj pomogne.

“Siri želi da radi šta hoće. Misli da je ona glavna, a nije”, kazao je Rivera, a dan kasnije na konferenciji za medije predstavio je novu Miss Universe Honduras, sa čime se Moran nije pomirila.

Bonus video: