Keković: Motivacioni govornik je moj posao iz snova

“Sebe smatram pozitivnom i otvorenom osobom koja voli ljude i trudi se da balansira između emocija i razuma”
174 pregleda 1 komentar(a)
Katarina Keković, Foto: Facebook
Katarina Keković, Foto: Facebook
Ažurirano: 22.10.2016. 15:57h

Na zvaničnom sajtu izbora za “Mis svijeta”, prije nekoliko dana predstavljena je crnogorska takmičarka Katarina Keković, a pored osnovnih podataka poput, visine i godina, postavljeni su i njeni odgovori na standardna pitanja.

Tako je 22-godišnjakinja otkrila da govori crnogorski, engleski, italijanski i njemački jezik, te da je trenutno student Ekonomije, ali i da se bavi TV voditeljstvom, novinarstvom, a navela je da radi i kao urednik i model.

Na zahtjev da predstavi sebe u jednoj ili dvije rečenice, Keković je kazala:

“Sebe smatram pozitivnom i otvorenom osobom koja voli ljude i trudi se da balansira između emocija i razuma”.

Predstavnica Crne Gore na izboru za najljepšu ženu svijeta ispričala je i koje su njene ambicije vezane za karijeru.

“Shvatila sam da je moj posao iz snova oduvijek bio motivacioni govornik. Kao motivaciona govornica, voljela bih da napišem knjigu kojom bih prenijela ljudima oko sebe iskustvo življenja na pravi način”, poručuje ona.

Keković je istakla da joj je životni moto “optimizam je magnet za sreću”, a najsrećniji trenutak u njenom životu bio je “kada je završila muzičku školu naše poznate pjevačice, koja je 2007. godine pobijedila na Evroviziji”.

Na profilu Kekovićeve na oficijelnoj stranici postavljen je i link za zvaničnu Facebook stranicu Miss Crne Gore, međutim na toj stranici su fotografije aktuelne mis Crne Gore, Nataše Milosavljević, kojoj je Kekovićeva pratilja.

Bonus video: