Milosavljevićeva: Prioritet će mi biti da ta djeca budu zadovoljna

Ona ističe da je cilj agencije plasiranje modela na inostrano tržište, a dodaje da će prvi kasting biti održan krajem novembra
158 pregleda 1 komentar(a)
Nataša Milosavljević, Foto: Privatna arhiva
Nataša Milosavljević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 19.09.2016. 16:48h

Aktuelna mis Crne Gore, Nataša Milosavljević, nedavno je otvorila svoju modnu agenciju, pa je kako kaže, spremna da svoje znanje o modelingu podijeli sa drugima.

“Ovim putem želim da najavim početak rada 'A.R Scouting managment' agencije u Crnoj Gori čiji sam vlasnik licence. Agencija već postoji u Srbiji i uspješno je vodi poslovni partner, bivša manekenka Ana Radovanović”, pojasnila je zvaničnno najljepša Crnogorka u 2015. godini.

Ona ističe da je cilj agencije plasiranje modela na inostrano tržište, a dodaje da će prvi kasting biti održan krajem novembra.

“Do tada svi zainteresovani uzrasta od 13 do 22 godine mogu da pošalju prijave putem mailanatasa.milosavljevic91@gmail.com, natasacg@arscouting.com ili na zvaničnoj Fejsbuk stranici agencije”, kazala je ona, dodajući da prijava mora sadržati ime, prezime, visinu, broj godina i dvije fotografije (potret, figura).

“O svim ostalim informacijama za kasting kandidati će biti blagovremeno obaviješteni. Djevojke i momci koji prođu kasting, imaće kratku obuku u trajanju od 45 dana koju ću ja voditi, u saradnji sa našim ljudima iz agencije”, istakla je Milosavljevićeva, koja je i prije osvajanja titule radila kao model u inostranstvu.

“Osnovni book kao ličnu kartu za ulazak u svijet modelinga će im raditi naš oficijalni i jedan od najperspektivnijih fotografa, Istvan Czekus”, pohvalila se manekenka.

“Razlog zbog čega sam se odlučila za otvaranje agencije jeste što želim da djevojkama i mladićima objasnim kako sve to funcioniše. Slaćemo ih u provjerene agencije, sa provjerenim ljudima, gdje će i oni, a i mi biti zadovoljni”, dodaje ona.

“Ovo ne znači da se više neću baviti modelingom. Kad god dobijem dobru ponudu, a imam dovoljno vremena rado ću otputovati. Sada će mi biti prioritet biti da ta djeca budu zadovoljna”, ispričala je ona.

Bonus video: