Nasljednica Brižit Bardo voli pistu

Nedavno je u razgovoru za medije otkrila i zašto voli profesiju modela, te zašto je bila tako uporna
295 pregleda 0 komentar(a)
Tilen Blondo, Foto: THYLANE-LENA.TUMBLR.COM
Tilen Blondo, Foto: THYLANE-LENA.TUMBLR.COM
Ažurirano: 11.09.2016. 17:07h

Francuska ljepotica Tilen Blondo, zakoračila je u svijet mode sa svega četiri godine, kada je prošetala pistom na reviji poznatog kreatora Žan Pol Gotjea, a u periodu kada su se njeni vršanjaci pripremali za odlazak u školu, pozirala je za naslovnicu Vogue Enfants magazina.

Tilen, ćerku fudbalera Patrika Blonda i Veronike Lubri, francuske glumice i televizijske voditeljke, nazivali su tada najljepšom djevojčicom.

Ipak, veliki broj kritičara osuđivao je njene roditelje zbog “seksualizacije ćerke”, a čak se i Udruženje roditelja Francuske oglasilo tim povodom.

Ipak, Tilen, čije je pravo ime Tilen Lena Ros Blondo, nije stala, pa se ubrzo našla u centru debate, jer je sa svega deset godina pozirala za francusko izdanje Vogue magazina, a nakon toga osvanula na naslovnici stilizovana poput žene, sa štiklama, frizurom i kompletnom šminkom.

Dok su se kritike na račun nje i njenih roditelja nizale, ona je radila na svojoj karijeri, a danas, sa 15 godina na dobrom je putu da postane svjetski supermodel.

Pažnju je ponovo privukla kada se ove godine pojavila na crvenom tepihu Kanskog festivala, nakon što je potpisala ugovore za IMG Models agenciju, ali i jedan od najpoznatijih kozmetičkih brendova, L'Oreal.

Nedavno je u razgovoru za medije otkrila i zašto voli profesiju modela, te zašto je bila tako uporna.

“Omiljeni dio mog posla je što stalno upoznajem nove ljude, fotografe, profesionalne šminkere... Takođe, veoma volim da isprobavam garderobu i presvlačim se”, kaže 15-godišnjakinja koju na društvenoj mreži Instagram prati skoro 510 hiljada fanova, a njeni obožavaoci nazivaju sebe “tilenersima”.

Uprkos tome što se početak njene karijere smatra skandaloznim, te što se u startu susrela sa kritikama, lijepa brineta ne misli da je broj njenih godina veliki problem. “Kejt Mos je počela da se bavi modelingom kada je imala 14, a to je bilo veoma davno. Tako da mislim da nisam previše mlada za ovaj posao”, tvrdi Blondo koju porede upravo sa tom manekenkom, dok je u rodnoj Francuskoj nazivaju nasljednicom Brižit Bardo budući da je i filmska diva za naslovnu stranu modnog magazina pozirala kao djevojčica sa 15 godina. Ako imate dobru modnu agenciju i ljude koji brinu o vama sve je savršeno”, poručila je ona i otkrila da i pored profesionalne karijere ima vremena za školu, druženje i hobije.

Prema njenim riječima, u slobodno vrijeme bavi se plesom, vozi skejtbord, pliva, svira bubnjeve i klavir, a kada izlazi u grad ne mora da troši vrijeme na šminkanje, jer je prirodno lijepa.

“Privatno koristim samo maskaru i češljićem prođem kroz moje obrve”, otkrila je ona.

Bonus video: