Ešli Grejem: Dajem glas zaobljenima

Sebe ne doživljava kao plus sajz manekenku i smatra svoje prisustvo na modnoj sceni bitnim
308 pregleda 1 komentar(a)
Ešli Grejem
Ešli Grejem
Ažurirano: 10.07.2016. 15:31h

Plus sajz manekenka Ešli Grejem (28) otkrila je kako se osjeća kada je opisuju terminom “plus veličina”, ali i o privatnom životu za magazin “Cosmopolitan”.

Kako je objasnila, iako sebe ne doživljava kao plus sajz manekenku, smatra da je njeno prisustvo na modnoj sceni veoma bitno.

“Samo zato što sebe ne nazivam plus sajz, to ne znači da ne predstavljam žene koje sebe tako doživljavaju. Ja svojim pojvaljivanjem dajem zaobljenim ženama mjesto za stolom za koji nikad nisu bile pozvane ranije. Za tim stolom sjede modni znalci koji nas nikada nisu doživljavali kao lijepe”, ispričala je Grejem, koja nije imala problema sa razgovorom o privatnom životu.

Tako se među temama našla i njena bivša veza sa alkoholičarem, a ona je otkrila kakav je to uticaj ostavilo na nju.

“On je bio nasilnik na više načina... Bacio je cijeli kauč na mene. Tom prilikom je došao kući pijan, sjedela sam na kauču, a on ga je okrenuo naopačke i ja sam se našla ispod njega. Sjećam se da mi je lakat bio odran, ali sam ja u tom momentu mislila da je dobro što me nije udario, jer je veoma ljut”, prisjetila se manekenka.

“Svakoga dana slušaš žene, žrtve nasilja, kako pričaju isto - ne pojavljujem se pred drugima sa modricama, jer me ne bije svaki dan. Sada kada se osvrnem trebalo je da ga ostavim, ali sam bila nesigurna žena u lošoj vezi, koja nije poznavala sebe”, pojasnila je Grejem, koja je trenutno srećno udata za Džastina Ervina.

Iako su njih dvoje zadovoljni brakom, manekenki smeta što je njihov odnos predmet svakodnevnih šala na internetu.

“Jedan od komentara na Instagramu je bio: 'Znala sam da tako debela djevojka može da završi samo sa crncem'. To je veoma ružno. Ipak, mi stalno razgovaramo o činjenci da sam ja bijela, a on crn. Vidim koliko je Amerika rasistička. To mi je otvorilo oči i vidjela sam koliko su ljudi netolerantni”, zaključila je ona.

Bonus video: