Bjelopoljka najljepša na izboru za mis zime

Odabir najljepše nije bio ni malo lak posao jer je pred stručnim i laičkim auditorijumom prodefilovalo 12 djevojaka, pristiglih iz svih krajeva Crne Gore
353 pregleda 22 komentar(a)
misice, Žabljak, Foto: Obrad Pješivac
misice, Žabljak, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 21.02.2016. 12:49h

Studentkinja Filološkog fakulteta u Nikšiću, Bjelopoljka Katarina Šećković, proglašena je najljepšom na izboru za „Miss Winter Tourism Montenegro 2016”, koji je u subotu, u organizaciji agencije “Montenegro art production” iz Podgorice i hotela “Polar star” iz Žabljaka obavljen u popularnom hotelu.

Njenom prvom pratiljom žiri je proglasio Albionu Deliu a drugom Mariju Bijelić. Domaćin, hotel “Polar star” svojom misicom proglasio Slađanu Bulatović.

Odabir najljepše nije bio ni malo lak posao jer je pred stručnim i laičkim auditorijumom prodefilovalo 12 djevojaka, pristiglih iz svih krajeva Crne Gore. Mnogi od prisutnih imali su svoje favoritkinje koje su defilovale u kupaćim kostimima renomiranog Brenda “Lisca”, potom u kreacijama brenda Lida Mard i vlasnice Lide Marđonović dok se za šminku i frizure potrudio Salon ljepote “Sandra” iz Podgorice.

Sve se odvijalo pod budnim okom Nikole Erakovića iz agencije “Montenegro art production” koji je ostao pod utiscima da je odrađena sadržajna i programski osmišljena manifestaciju koja će tek dobiti podršku i postati reprezentativna i tradicionalna.

"Prvi izbor pod ovim nazivom održali smo i sa uspjehom realizovali, takođe u Hotelu Polar Star, pred početak prethodne zimske sezone. Ove godine otišli smo korak dalje tako da manifestacija trajala dvije noći, a sve u namjeri da projekat bude regionalno prepoznat i održiv. Prve večeri manifestacije posjetioci su uživali u novim kreacijama Jelene Roganović Đurić. I novonapadali snijeg, ne samo što je opravdao naziv, već je dao dodatni polet našim ljepoticama da se pokažu u još ljepšem svijetlu. Sam projekat je zamišljen da kroz skladno uvezan scenario i program reprezentuje zimsku turističku ponudu ne samo hotela Polar Star već i Žabljaka i Crne Gore. Ističemo da smo željeli drugačiji, glamurozniji program odrađen sa profesionalcima i sa stilom I mislim das mo u tome uspjeli", kaže Nikola Eraković.

Bonus video: