Kilot farmerice? Zašto da ne

Vetements je prošle sezone izazvao pravi bum na svjetskoj modnoj sceni kao cool brend koji svi žele da nose
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2016. 17:23h

Pregledom online dizajnerskih radnji vidi se da vlada trend culottes farmerica koje su u svojim kolekcijama ponudili Fendi, Dries Van Noten, Victoria Beckham te Isabel Marant. Dok su proteklih sezona skinny modeli apsolutno vladali ponudom brendova, ovog nam proljeća dizajneri predlažu opuštenije modele širokih nogavica i retro kroja.

Vetements je prošle sezone izazvao pravi bum na svjetskoj modnoj sceni kao cool brend koji svi žele da nose, a poseban su naglasak stavili na farmerice koje su se rasprodale u rekordnom roku iako im je cijena bila paprena. Vetements je nametnuo trend patchworka te su u novoj kolekciji opet ponudili model nastao od prekrajanja i lijepljenja nekoliko različitih komada starog džinsa.

Stella McCartney zaigrala se s printom cvijeća i zvjezdica, baš kao i Victoria Beckham i Etre Cecile, koji u proljećnoj kolekciji predstavljaju opušten model traperica ukrašen tačkicama.

High street brendovi ove sezone nisu vjerno pratili high end trendove. Na policama Zare i H&M-a i dalje dominiraju skinny modeli koji su izrazito komercijalni i ujedno traženi.

Evo modela koje su izdvojili u jednom od najuticajnijih modnih portala buro24/7

Galerija