Irina Šajk za "Živanši" k'o od majke rođena

Tridesetogodišnja Ruskinja trenutno je u romantičnoj vezi sa glumcem Bredlijem Kuperom, a karijera joj je i dalje uspješna
61 pregleda 6 komentar(a)
Irina Šajk (Novina), Foto: STATICHIGHSOCIETY.COM
Irina Šajk (Novina), Foto: STATICHIGHSOCIETY.COM
Ažurirano: 24.01.2016. 16:55h

Ruska ljepotica, Irina Šajk pridružila se listi zanosnih modela koje su za potrebe nove reklamne kampanje za farmerke brenda “Živnaši” pozirale bez odjeće.

Tako je na slici u crno-bijeloj verziji koja je prije par dana objavljena, uslikana potpuno gola u zagrljaju muškog manekena, Krisa Mura koji na sebi ima farmerke.

Italijanski modni dizajner Rikardo Tiši takođe je na svom Inastagram profilu objavio jednu od fotografija iz nove reklamne kampanje, na kojoj se Šajk ponovo grli sa manekenom, uz komentar: “Volim moje denim bogove”.

Pored ove dvije, na društvenim mrežama pojavila se i treća slika na kojoj je manekenka u toplesu i farmerkama i sjedi na ramenima kolege.

Tridesetogodišnja Ruskinja trenutno je u romantičnoj vezi sa glumcem Bredlijem Kuperom, a karijera joj je i dalje uspješna uprkos tome što joj mlađe koleginice prave konkurenciju.

“Vog” ju je nedavno proglasio za jednu od najljepših zvijezda, krasila je i naslovnice “Harper's bazara”, “Ele” i “Glamura”, a potpisala je i ugovor kojim se obavezala da će biti zaštitno lice “L'Oreala”.

Bonus video: