Novljanka na "Performans reviji na Stradunu"

“Rado sam se odazvala pozivu Diaza Kove i Marka Kriste i predstavila svoju kolekciju iza koje je stajala modna agencija NO models management koju sa Marijanom Križanović Kašćelan vodi poznata crnogorska manekenka Lidija Radojević”, kaže Vesna i ističe da predstavljanje u Dubrovniku bio nezaboravan doživljaj
84 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 08.12.2015. 15:13h

Modna dizajnerka Vesna Krivokapić iz Herceg Novog koja skoro deceniju ipo živi i radi u Kopenhagenu predstavila se proslog vikenda na modnom događaju “Performans revija” na Stradunu u Dubrovniku. Organizator su bili producent Marko Kriste i dizajner i modni inovator s tehničkim dostignućima Diaz Kova.

Kreacije je predstavilo osam modnih dizajnera iz Hrvatske, Danske, BiH, Srbije i Crne Gore. Osim revije održan je photoshooting kako bi se fotografski zabilježile sve predstavljene kreacije.

“Rado sam se odazvala pozivu Diaza Kove i Marka Kriste i predstavila svoju kolekciju iza koje je stajala modna agencija NO models management koju sa Marijanom Križanović Kašćelan vodi poznata crnogorska manekenka Lidija Radojević”, kaže Vesna i ističe da predstavljanje u Dubrovniku bio nezaboravan doživljaj.

Vesnine modele nosile su Tamara Đučić koja je učestvovala na više internacionalnih izbora za mis, Anastasija Vukčević, Marijana Kaserić i najmlađa članica Anja Aki Krivokapić. Da sve zabilježi bio je zadužen fotograf Benjamin Hazić.

Vesna, koja je do sada učestvovala na revijama u regionu i Evropi, se nada da će svoje modele uskoro predstaviti i u rodnom Herceg Novom i u Crnoj Gori .

Galerija

Bonus video: