Kraljica Španije zablistala u haljini od 100 dolara

Letisija od Španije na prijemu u Madridu dočekala je predsjednika Kine Si Đinpinga i prvu damu Peng Lijuan održavši i ovog puta lekciju o stilu
611 pregleda 4 komentar(a)
Letisija od Španije, Foto: Instagram
Letisija od Španije, Foto: Instagram
Ažurirano: 30.11.2018. 11:05h

Dokaz da se vrijednost odjevnih komada ne ogleda u cijeni i da je zapravo samo bitno kako ćete iznijeti određenu kobinaciju jeste Letisija Ortiz koja je plijenila u haljini marke Asos koju možete pronaći na istoimenom sajtu.

Nježno roze haljina dugih rukava sa kineskim motivima poznatim kao "chinoiserie" iliti evropska interpretacija kineske estetike, poslužila je kao idealan izbor odajući počast predsjedniku i njegovoj supruzi koju zbog svoje savršeno skrojene odjeće, sjajne kose začešljane u punđu porede sa najstilizovanijim prvim damama kao što su Džeki Kenedi i Karla Bruni.

Izgled je kompletirala sa udobnim Stiv Maden cipelama u istoj nijansi, Coolok nakitom, Karolina Erera kaputom, ali naljepši asesoar jeste zapravo njen osmijeh i njena gracioznost, koja je uradila svoje pokazavši da stil nema cijenu.

Oduševiila je mnoge žene širom svijeta, dokazujući da je jedna od nas uprkos tituli kojoj nosi, i da se svaka žena na svijetu može osjetiti kao kraljica.

Asos haljina koju je nosila kraljica Španije košta 116 dolara.

Bonus video: