Ovaj uređaj štampa šta god želite na vaše nokte

"Mi učimo djevojke da dizajniraju ukrase za svoje nokte koristeći programe poput Photoshopa i Illustratora. Postajemo jači kao kompanija i zajednica, a sve više djevojaka doprinosi svojom umjetnošću i upoznaju tehnologiju"
0 komentar(a)
Nailbot, Foto: Screenshot (YouTube)
Nailbot, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 26.11.2015. 11:34h

Ako niste vješti, pokušaj da ukrasite nokte sami obično se pretvara u katastrofu. Nailbot bi mogao da riješi taj problem.

U pitanju je uređaj koji štampa emotikone na vaše nokte. Povezuje se sa aplikacijom instaliranom na pametnom telefonu, pa kad poželite da ukrasite nokte, to možete da uradite veoma brzo.

Nailbot može da štampa i fotografije na nokte, naravno, u umanjenoj verziji.

"Za mene Nailbot nije samo robot za štampanje, on inspiriše djevojke. Mi učimo djevojke da dizajniraju ukrase za svoje nokte koristeći programe poput Photoshopa i Illustratora. Postajemo jači kao kompanija i zajednica, a sve više djevojaka doprinosi svojom umjetnošću i upoznaju tehnologiju", kazala je Pri Valija, koja je izumila Nailbot.

Nailbot je trenutno projekat na servisu Indiegogo, za koji je cilj sakupiti 150.000 dolara. Trenutno je prikupljeno nešto više od 24.000 dolara.

Bonus video: