Organizuju kastinge u Budvi, Nikšiću i Podgorici

„Izabraćemo djevojke koje će potpisati ugovor, odraditi adekvatne fotografije za book i u narednom periodu putovati i raditi u nekim od inostranih agencija na različitim destinacijama”, kazala je za “Vijesti” Lidija Radojević, koja od septembra ove godine, uz Marijanu Križanović Kašćelan, upravlja agencijom
294 pregleda 2 komentar(a)
no models management (novina)
no models management (novina)
Ažurirano: 26.10.2015. 18:04h

Modna agencija „NO models management“ početkom novembra organizuje kastinge u tri crnogorska grada na kojima će tražiti nova lica u svijetu mode. Prvi kasting biće u Budvi, 7. novembra, na bazenu hotela „Tre Canne“, dan kasnije u hotelu „Kostas“ u Podgorici, dok je 9. novembar rezervisan za Nikšić i hotel „Vukov most“.

„Izabraćemo djevojke koje će potpisati ugovor, odraditi adekvatne fotografije za book i u narednom periodu putovati i raditi u nekim od inostranih agencija na različitim destinacijama”, kazala je za “Vijesti” Lidija Radojević, koja od septembra ove godine, uz Marijanu Križanović Kašćelan, upravlja agencijom.

Dvije dame, koje vode “NO models management“, veoma su uspješne u svijetu mode. Marijana Križanović Kašćelan je internacionalnu modnu karijeru započela sa 13 godina, a neke od destinacija gdje je radila su Njemačka, Italija, Španija, Francuska, Poljska.

Sa 23 godine se seli u Poljsku, gdje osim modela, postaje i skaut matične agencije. Nakon završetka karijere modela željela je da i dalje ostane u modnom svijetu i 2012. je osnovala 'NO models management' agenciju. Lidija Radojević je karijeru stvarala u Milanu gdje je, između ostalih, radila za Roberta Kavalija. Sarađivala je sa modnim kućama “Karven”, “Vanesa Bruno”, “Alude”, “Kukso”

Bonus video: