Reper i džudistkinja u ulozi manekena

Publici se predstavili kreatorka Milica Opačić sa retrospektivom tri posljednje kolekcije i turski dizajner Erkan Demiroglu ispred brenda „Gizia”
238 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 19.10.2015. 07:25h

Tokom druge večeri modne manifestacije Fashion Connection, prisutnima su se u Capital Plazi u Podgorici, sinoć predstavili srpska kreatorka Milica Opačić i turski dizajner Erkan Demiroglu, ispred svog brenda “Gizia”.

Prije i poslije revije publika je mogla da pogleda i izložbenu prezentaciju vjenčanica “Elieblue”, a održana je i revija posljednje linije sportskog brenda “Adidas”.

“Imali smo veoma veliku kolekciju i da smo je donijeli revija bi trajala od jutra do mraka, ali smo odlučili da ovoga puta predstavimo samo mali dio Gizie, čisto da ljudi vidi naš ukus. Ali sljedećeg puta možda predstavimo više kreacija”, kazao je Demiroglu, koji je istakao da su svi modeli dizajnirani od veoma kvalitetnih materijala, te da su svi printovi i kreacije jedinstveni.

Milica Opačić, za prvo predstavljanje u Crnoj Gori izabrala je umjesto jedne, najprodavanije modele iz njene prethodne tri kolekcije, kako je prije revije objasnila za “Vijesti”.

“Veliko mi je zadovoljstvo što ću se prvi put predstaviti crnogorskoj publici na Fashion Connectionu gdje ću prikazati modele iz posljednje tri kolekcije. Kako će nova kolekcija biti završena početkom novembra, smatrali smo da je retrospektiva prethodnog rada najbolji način da publiku upoznamo sa brendom MO premiere”, objasnila je Opačić ranije.

U ulozi manekena ovoga puta našli su se kotorski reper i član “Who See” klape Dejan Dedović-Dedduh, kao i džudistkinja Anđela Džaković, a oboje su tokom šetnje pistom nagrađeni aplauzom.

“Bilo je ovo zaista lijepo iskustvo, prošetati ispod reflektora i zamijeniti strunjaču pistom, što je malo neobična promjena. Drago mi je što sam se oprobala u ulozi manekenke”, kazala je nakon završetka modne večeri Džaković.

Na pitanje da li bi se mogla profesionalno baviti modelingom, ona je kazala:

“Ne znam da li imam predispozicije, ali bih mogla da promovišem neki sportski brend”.

Noć ranije u okviru iste manifestacije predstavljene su kolekcije crnogorske kreatorke Nataše Pejović, kao i brendova “Premium Stars - Polo Ralph L&Gant” i “Nike”, a prije i poslije revije, takođe, je bila održana izložbena prezentacija, ali ženskih košulja sa potpisom kreatora Borisa Ćalića.

Te večeri pored profesionalnih manekena, modele su nosili i džudista Danilo Pantić i rukometašica Katarina Bulatović, a organizatori 16. Capital Plaza Fashion Connectiona obećali su slična iznenađenja i za sjutra veče.

Posljednja noć modne manifestacije biće održana u Plantažinom podrumu vina “13. Jul” u Šipčaniku od 21 sat, a zatvroriće je samostalna revija brenda “Fashion&Friends”.

„Ima lijepih djevojaka, iza kulisa sam vidio strašne stvari”

Prvi put u ulozi manekena sinoć se našao Kotoranin Dedduh, koji je nakon revije podijelio utiske za “Vijesti”.

“Mislim da sam bio grozan. Zbunio me je aplauz, s obzirom na to da, ako se ne varam, niko prije mene nije dobio aplauz, a ne razumijem se u modne revije pa nisam znao je li to normalno”, ispričao je reper i istakao da su utisci sjajni, te da mu se svidjela atmosfera iza piste.

“Voli bih da budem mali od iza kulisa, jer ima puno lijepih djevojaka i vidio sam štošta, strašne stvari, ne moram da nabrajam...”, u šali je kazao Dedduh i dodao da vjerovatno ne bi mogao da radi kao maneken.

“Ne znam, ovo je stvarno kratko i skoro nikakvo iskustvo da bih mogao da osjetim i procijenim da li je ovo težak posao ili ne. Vjerovatno jeste, jer ima tu i putovanja i specijalne ishrane, a i ne pitaš se puno što ćeš nositi a što ne”, zaključio je Dedduh koji i privatno voli da oblači modele Adidasa.

Galerija

Bonus video: