Od izazovnih do čednih modela Nataše Pejović

Fashion Connection nastaviće se večeras, kada će modele na istom mjestu predstaviti srpska dizajnerka Milica Opačić, turski brend „Gizia“, kao i „Elieblue“
188 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 18.10.2015. 14:57h

Sedamnaesti Fashion Connection sinoć je u Podgorici otvorila revija crnogorske dizajnerke Nataše Pejović, koja je predstavila svoju kolekciju za jesen - zimu.

Prisutni u Capital Plazi imali su priliku da pogledaju modele brendova “Premium Stars - Polo Ralph L&Gant“ i “Nike“.

Prije početka revije, posjetioci su mogli da vide i izložbenu prezentaciju ženskih košulja koje je kreirao Boris Ćalić.

“I prije nego što je izložena kolekcija bilo je veliko interesovanje za košulje. Mislim da bi svaka žena u svom ormaru trebalo da ima bar jednu košulju za specijalne prilike“, kazao je za “Vijesti” Ćalić, kojeg su dame iz publike već iste večeri pitale da li i gdje mogu kupiti modele.

On je uz košulje predstavio i pantalone, suknje i šorts, koji su po njemu činili cjelokupan outfit.

“Htio sam da napravim cjelokupnu priču, da bude komercijalno, a opet kreativno“, rekao je on i obećao da će biti još kolekcija u kojima će se posvetiti konkretno jednom odjevnom predmetu.

Najavio je i veliku kolekciju za proljeće - ljeto na kojoj trenutno radi.

Zadovoljstvo nakon revije nije krila ni Pejovićeva, koja je istakla da je dobila pozitivne komentare od prisutnih.

“Ovo je bio mali izlet kada je u pitanju moje dizajniranje, jer sam do sada radila elegantne, svedene i romantične haljine i željela sam to da promijenim i ponudim nešto novo. Da te žene, koje su navikle na moj brend, dobiju malo osvježenje“, objasnila je ona.

Ocijenila je da je uvijek riskantno napraviti izlet u nešto novo, ali da se ljudima svidjelo.

“Imala sam nekoliko priča u jednom, od čednih modela do izazovnih, pa onda kombinacije materijala razičite teksture od svile do kože, što nije lako stopiti u jednoj kreaciji“, rekla je ona.

Pejovićeva je istakla da se trudila da njeni modeli budu nosivi u različitim prilikama, a to je, tvrdi, i uspjela, kada su u pitanju suknje i pantalone.

“Trudila sam se da u kolekciji bude više suknji, majica i generalno komade koji su laki za kombinovanje, a uključila sam i pantalone i kombinezone što do sada nisam imala u svojim kolekcijama“.

Pored manekenki, modele na reviji nosili su i džudista Danilo Pantić i rukometašica Katarina Bulatović, dok su se u publici bili prisutni brojni dizajneri, među kojim Lazar Ilić i Slobodanka-Seka Martinović, ali i predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica i njena snaha, kreatorka Tijana Medenica.

Capital Plaza Fashion Connection nastaviće se večeras, kada će modele na istom mjestu predstaviti srpska dizajnerka Milica Opačić, turski brend „Gizia“, kao i „Elieblue“.

Modna manifestacija biće zatvorena sjutra veče u podrumu vina “Šipčanik“, gdje će biti održana samostalna revija brenda “Fashion&Friends“.

Galerija

Bonus video: