Milica Opačić prvi put se predstavlja u Crnoj Gori

Kako je nova kolekcija u izradi, smatramo da je retrospektiva prethodnog rada najbolji način da publiku upoznamo sa brendom MO
0 komentar(a)
Milica Opačić, Foto: Privatna arhiva
Milica Opačić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 17.10.2015. 14:06h

Drugu noć modne manifestacije Capital Plaza Fashion Connection, koja će se održati od 17. do 19. oktobra, otvoriće srpska dizajnerka Milica Opačić, koja će, kako je otkrila za Vijesti, umjesto jedne, predstaviti najbolje modele iz posljednje tri kolekcije.

“Veliko mi je zadovoljstvo što ću se prvi put predstaviti crnogorskoj publici na Fashion Connectionu gdje u prikazati modele iz posljednje tri kolekcije. Kako će nova kolekcija biti završena početkom novembra, smatrali smo da je retrospektiva prethodnog rada najbolji način da publiku upoznamo sa brendom MO première”, objasnila je dizajnerka.

U izboru modela koji će biti predstavljeni na podgoričkoj reviji, presudila je, navodi ona, popularnost kod kupaca.

“Kako svaki brend ima svoj lični pečat i autentičan dizajn, tako će se i naši modeli iz tri različite kolekcije lako spojiti na jednoj reviji. Za Fashion Connection smo selektovali naše najprodavanije modele”, istakla je dizajnerka.

Opačić, koja je sarađivala sa velikim brendovima poput Mone, trenutno radi na samostalnoj kolekciji.

“Novina za brend MO je da smo pokrenuli sopstvenu proizvodnju i da je rad na novoj kolekciji prvi put u sopstvenoj režiji. Ono čemu ostajemo dosljedni su kvalitetni materijali i precizna i pedantna izrada. To je naš zaštitni znak”, naglašava ona.

“Materijali koje koristimo u novoj kolekciji su svila, koža, velur, vuna, pamuk, kašmir i mnogi drugi”, kazala je srpska kreatorka.

Prve večeri koja će se održati u Capital Plazi u Podgorici, publika će imati priliku da vidi modele crnogorske kreatorke Nataše Pejović, kao i kolekciju ženskih košulja Borisa Ćalića, a biće održane i revije brendova Nike i Polo RL&Gant. Druga noć biće održana na istom mjestu, a pored Opačić prisutni će moći da pogledaju radove turskog brenda “Gizia”, kao i modele Adidasa i Elieblue vjenčanica. Treća noć, koja će biti održana u Vinskom podrumu Šipčanik, rezervisana je za brend “Fashion&Friends”.

Bonus video: