Modnu manifestaciju zatvorila srpska kreatorka Verica Rakočević

Nedjelja mode počela je u ponedjeljak, a u okviru prethodna dva dana kolekcije su predstavili Sanja Bobar, Marina Banović - Džuver, Boško Jakovljević, Hana Olajić, Edita Nimanbegu i mnogi drugi
1140 pregleda 0 komentar(a)
Verica Rakočević, Foto: Filip Roganović
Verica Rakočević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 23.11.2018. 08:14h

Posljednje veče 24. Mionetto Prosecco Fashion Weeka, sinoća je na Imanju Knjaz u Podgorici zatvorila srpska kreatorka Verica Rakočević, koja je specijalno za tu priliku dizajnirala kolekciju "DreaM" posvećenu svom ocu.

Čast da otvori posljednje modno veče manifestacije pripalo je Maji Pavićević, koja je to učinila sa svojom prvom kolekcijom koju je mjesec dana ranije prikazala u okviru samostalne revije.

Nakon njenih modela, prisutni su imali priliku da pogledaju i svečane haljine iz kolekcije "Rapsodija u crnom", a kako i sam naziv govori, sve kreacije su bile crne.

Svoj dizajnerski debi na pisti imala je i Merisa Mehmedović, koja se predstavila sa kolekcijom sa kojom je diplomirala na Fakultetu za dizajn i multimediju, a koja je bila u svijetlo i tamno plavoj boji, dok je posljednji model, haljina inovativnog, praktičnog i smjelog izgledam bila drečavo žuta.

U pauzi između revija svoje umijeće pokazali su i frizeri iz tima Zorana Vukčevića, koji su dugi niz godina zaduženi za izgled manekenki tokom Nedjelje mode.

Iako je na modnoj sceni prisutan već tri decenije, srpski kreator Saša Milojković, prvi put je zvanično predstavio svoj radu u Crnoj Gori, pa je publika mogla da vidi njegovu posljednju kolekciju inspirisanu formulom, ali i '70-im godinama prošlog vijeka.

Nedjelja mode počela je u ponedjeljak, a u okviru prethodna dva dana kolekcije su predstavili Sanja Bobar, Marina Banović - Džuver, Boško Jakovljević, Hana Olajić, Edita Nimanbegu i mnogi drugi.

Galerija

Bonus video: