Sveti Stefan: Publika uživala u večeri mode

Svoju kolekciju od tridesetak ekskluzivnih modela, koje su činile uglavnom večernje haljine predstavila je crnogorska dizajnerka Marina Banović-Džuver
0 komentar(a)
revija, Marina Banović Džuver
revija, Marina Banović Džuver
Ažurirano: 31.08.2015. 06:11h

Modna manifestacija u organizaciji studia "Zoran", održana je sinoć na Svetom Stefanu, a veče u okviru kojeg se slavila moda na terasi restorana Agora počelo je pjesmom Marije Božović, koja je kasnije preuzela i ulogu voditelja.

Domaćin ove manifestacije Zoran Vukčević u startu je najavio spektakl u kojem će prisutni uživati, a tako je zaista i bilo.

Svoju kolekciju od tridesetak ekskluzivnih modela, koje su činile uglavnom večernje haljine predstavila je crnogorska dizajnerka Marina Banović-Džuver, koja je na taj način još jednom pokazala domaćim i inostranim gostima da Crna Gora ne zaostaje za svjetskim modnim trendovima, naprotiv.

Ova kolekcija i interesantna koreografija koja je pratila reviju, gotovo da nikoga u publici nije ostavila ravnodušnim. Pjevač Bane Nedović dodatno je pjesmom zagrijao atmosferu, a spektakl na podijumu je nakon njega nastavio jedan od najpoznatijih frizera u Evropi, Brajan Suri.

Ekspert u kolorisanju kose, kako je najavljen, pokazao je koliko žena može glamurozno da izgleda za nekoliko trenutaka, no dok se Suri igrao sa kosom modela, sve je izgledalo lako. Plesna tačka studija 'Stage' bila je sjajan uvod u modni šou Ivana Vukčevića, koji je pokazao zavidno znanje i iskustvo koje je godinama sticao na raznim takmičenjima i revijama. Modni spekrakl završen je modnom revijom grčkog kreatora Mihalisa Maniatisa.