Revija tima Zoran na Svetom Stefanu: Dolaze Brajan Suri i kreator Mihalis Maniatis

“Mi ćemo predstaviti neke stare modele, ali biće i novih frizura. A kada je u pitanju revija Brajana Sura, našeg stiliste iz Milana, dok on ne dođe ne znamo još uvijek kako će to izgledati, jer on ima kasting u petak uveče”
61 pregleda 1 komentar(a)
Ivan Vukčević, Foto: Saša Matić
Ivan Vukčević, Foto: Saša Matić
Ažurirano: 27.08.2015. 10:19h

Tim frizera Zorana Vukčevića predstaviće reviju frizura u nedjelju, 30. avgusta na Svetom Stefanu, a tom prilikom biće održane i dvije modne revije. Svoj rad predstaviće i vodeće svjetsko ime Davines tima, Brajan Sur.

“Mi ćemo predstaviti neke stare modele, ali biće i novih frizura. A kada je u pitanju revija Brajana Sura, našeg stiliste iz Milana, dok on ne dođe ne znamo još uvijek kako će to izgledati, jer on ima kasting u petak uveče”, ispričao je Zoran Vukčević.

Tom prilikom prisutni će imati priliku da pored frizura pogledaju modele crnogorske dizajnerke Marine Banović- Džuver, ali i grčkog kreatora Mihalisa Maniatisa.

“Mi ćemo raditi i frizure djevojaka koje će nositi modele Marine i Mihalisa, ali ćemo morati da se držimo njihove ideje”, naglasio je on.

“Naravno i Brajan ima svoju viziju, kao što i Ivan (Vukčević) ima svoju ideju za reviju”, dodao je čuveni podgorički frizer, čiji tim će biti zadužen i za frizure finalistkinja na izboru za mis Crne Gore, koji će se održati 15. septembra.

Tako je Vukčević otkrio kakva je njegova zamisao kada je u pitanju izgled djevojaka čiji je cilj predstavljanje Crne Gore u svijetu.

“Treba da izgledaju prirodno, ali i da u sebi imaju boju našeg mentaliteta i, da tako kažem te 'divlje ljepote'”, otkrio je on.

Bonus video: