Modna kreatorka Vesna Krivokapić predstavila se na Siciliji

Njene kreacije, posebno večernjih haljina, bile su najbolja preporuka za nove nastupe i saradnju sa poznatim kreatorima
296 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.05.2015. 14:28h

Vesna Krivokapić rođena u Kotoru, odrasla u Baošićima u Herceg Novom, skoro deceniju i po živi i radi u Kopenhagenu . U tom gradu napravila je prve korake ka ostvarenju sna – da postane modni kreator. Završila je školu za stiliste, a onda se ohrabrila da u Kopenhagenu priredi svoju prvu modnu reviju.

Njene kreacije, posebno večernjih haljina, bile su najbolja preporuka za nove nastupe i saradnju sa poznatim kreatorima. Feshn-week u Slavonskom brodu 2014. na kome je učestvovala zahvaljujući pozivu poznatog modnog kreatora Tonija Breka , bio je novi iskorak. Vesnine modele nosile su poznate zagrebačke manekenke, među njima i Maja Lena Lopatni, a u dvodnevnom programu učestvovali su i muzičke zvijezde Željko Joksimović i Neda Ukraden.

Nakon tog modnog događaja, Vesna Krivokapić je ove godine hrabrije i sigurnije prihvatila poziv Massima Pastorella da učestvuje na velikoj internacionalnoj smotri mode "Med Moda " na Siciliji tačnije Caltanissettu "Teatro Margarita -Caltanissetta" manifestaciji koja je ove godine organizovana dvadeseti put.

Učestovali su kreatori iz 11 zemalja, priča Vesna ističući koliko joj je bio značajan ovaj nastup sa novom kolekcijom "Ljubav ,vjera i nada".

Onome što je ona pokazala kreirajući haljine pečat je dao i Diaz Kov, koji izrađuje unikatne tašne.

“Ovaj spoj" kreativnih ruku" ostavio je Italijane bez daha, pa su manekenke koje su nosile moje mjodele nagrađene zaista burnim aplauzom. Na moje veliko zadovoljstvo moje kreacije nosili su prelijepi manekeni između ostalih Norvežanka Izabella Host i Italijanka Federicia Lentini koja je mis Mediterana i Evrope (Miss Evrope sympati 2015 i Miss Mediterana 2014)”, kaže Vesna.

Novi kontakti znače i nove nastupe pa će tako Vesna krivokapić učestvovati na Fashion Week-u koji se organizuje u okviru Sarajevo i film festivala ai na oktobarskom Serbia Feshion Week-u .

Hoće li biti po onoj narodnoj – da se treba prvo dokazati u svijetu da bi te priznali kod kuće – pokazaće vrijeme. Sigurno je već sada da je Vesnina posebna želja da ono što radi predstavi publici u svojoj Crnoj Gori i naravno u Herceg Novom gradu u kome je odrasla.

Galerija

Bonus video: