Chiwelook – savremeni crnogorski online nedjeljnik o modi i umjetnosti

Kreatori Chiwelook-a pružaće uvid u svijet globalne mode, izražavati se kroz autorske priče, ilustracije i editorijale, ali i dijaloge sa zanimljivim profilima
108 pregleda 0 komentar(a)
Chiweelook, Foto: Facebook.com
Chiweelook, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 16.04.2015. 10:06h

Na crnogorskom online medijskom nebu pojavio se Chiwelook – prvi nedjeljni savremeni web magazin o modi i umjetnosti.

Kreatori Chiwelook-a pružaće uvid u svijet globalne mode, izražavati se kroz autorske priče, ilustracije i editorijale, ali i dijaloge sa zanimljivim profilima iz različitih sfera, koje ujedinjuje zajednička ljubav prema modi i umjetnosti.

“Chiwelook donosi kreativne misli, moderan dizajn i umjetnička djela kao proizvod sinergije dviju duša. Inspirisani svakodnevnim životom, kao umjetnici igramo se maštom i realnim, gradimo „mise en scène“, otkrivajući svijet koji može biti interesantan sličnim dušama”, stoji u uvodnoj riječi ovog magazina u kome je glavna i odgovorna urednica Vladana Vučinić, a kreativna direktorka Jana Radonjić.

Kako navode, ono što Chiwelook razlikuje od svih drugih online medija koji se bave modom je to, što će svi sadržaji na njemu - od tekstova, preko fotografija i editorijala imati autentičan autorski pečat.

Bonus video: