Toalete koje su privukle pažnju na dodjeli Oskara

Kao najglamuroznije dame, poznavaoci mode izdvojili su glumice Skarlet Johanson koja se pojavila u zelenoj Versace toaleti sa dubokim dekolteom, koji je ublažila upadljivom ogrlicom, ali i Džulijen Mur u Chanel haljini sa perlama i crnim detaljima učetiri reda.
95 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.02.2015. 16:48h

Dok ljubitelji filma sa nestrpljenjem očekuju dodjelu Oskara kako bi saznali koja ostvarenja će biti nagrađena zlatnom statuom, poznavaoci mode ovu manifestaciju prate zbog crvenog tepiha, na kojem se zvijezde svake godine utrkuju za titulu najelegantnije i najseksipilnije slavne ličnosti.

Tako je publika i ove godine, na 87. dodjeli Oskara mogla vidjeti najrazličitije toalete kako na crvenom tepihu prije ceremonije, tako i po njenom završetku na žurci, koju organizuje magazin Vanity Fair.

Kao najglamuroznije dame, poznavaoci mode izdvojili su glumice Skarlet Johanson koja se pojavila u zelenoj Versace toaleti sa dubokim dekolteom, koji je ublažila upadljivom ogrlicom, ali i Džulijen Mur u Chanel haljini sa perlama i crnim detaljima u četiri reda.

I Nikol Kidman je jedna od dama koja je dobila pohvale na račun svog izgleda, a za to je zaslužna svetlucava jednostavna haljina u blijedo žutoj boji, sa crvenim pojasom. Lupita Njongo odlučila se za sigurnu varijantu odnosno bijelu Calvin Klein večernju toaletu svedenog kroja, sa izrezom ispod dekoltea.

Sa druge strane, bilo je i javnih ličnosti koje po svaku cijenu žele biti u centru pažnje, a koje su iskoristile dodjeli Oskara, kako bi se pojavlie u haljinama koje više malo toga ostavljaju mašti, kada je u pitanju njihovo tijelo.

Među njima je bila i 24-godišnja muzičarka Rita Ora, koja je nakon manifestacije elegantnu teget haljinu sa zlatnim detaljima, inače posebno šivenoj za nju, zamijenila providnom crnom toaletom Done Karan.

Sličnu haljinu, ali sa potpisom Versace na Vanity Fair afterpartiju obukla je i manekenka i bivša djevojka fudbalera Kristijana Ronalda, Irina Šajk.

Nakon što je crvenim tepihom, ali i binom Dolby teatra prošetala u klasičnoj balskoj haljini sa dubokim dekolteom u boji kože, ukrašenoj cirkonima, pjevačica i glumica Dženifer Lopez odlučila je da se presvuče u malo provokativniju garderobu.

Tako su je prisutni kasnije mogli vidjeti u sličnoj haljini, ali znatno užoj i providnijoj.

Galerija

Bonus video: