Crnogorski frizeri uspješni na turniru u Novim Sadu

U kategoriji muške frizure – juniori prvo mjesto osvojio je Vlado Šaković, dok je drugo pripalo Mariji Bulatović, a Zorana Vukčević nagrađena je drugim mjestom za najbolju žensku frizuru – junior. U rangu seniora u kategoriji Full Fashion za muškarce prvo mjesto osvojila je Ana Rakočević, a drugoplasirani u muškim frizurama bio je Veljo Stevanović.
67 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 09.02.2015. 18:12h

Na međunarodnom otvorenom prvenstvu Novog Sada “Stvarajmo zajedno”, koje je tokom vikenda održano u tom gradu, a gdje je učestvovalo više od 150 frizera iz brojnih zemalja, predstavnici Crnogorskog frizerskog saveza osvojili su nekoliko nagrada.

U kategoriji muške frizure – juniori prvo mjesto osvojio je Vlado Šaković, dok je drugo pripalo Mariji Bulatović, a Zorana Vukčević nagrađena je drugim mjestom za najbolju žensku frizuru – junior.

U rangu seniora u kategoriji Full Fashion za muškarce prvo mjesto osvojila je Ana Rakočević, a drugoplasirani u muškim frizurama bio je Veljo Stevanović.

Treneri takmičara su bili Dragan Marović, Isidora Radić i Valentina Prostran.

“Možemo zaključiti da su naši takmičari opravdali očekivanja i požrtvovanim radom uzdigli kvalitet takmičenja na viši nivo. Nažalost, moramo konstatovati da podgorička i beranska škola nisu nastupile u punom sastavu zbog nedostatka finansijskih sredstava, što predstavlja svojevrstan hendikep. Uvjereni smo da bi naši predstavnici osvojili još više nagrada da su škole bile u punom sastavu”, kazao je u saopštenju predsjednik saveza Suad Lukačević.

Galerija

Bonus video: