Lili Aldridž otkriva kako je nositi modele Victoria's Secret

“Nijedan šou nije kao ovaj. Manekenke koje žele da postanu Viktorijini anđeli moraju da imati svoju ličnost i moraju da sijaju. Nije kao na drugim revijama gdje od vas traže samo da prikažete garderobu“, tvrdi Lili.
2 komentar(a)
Sa revije u Londonu, Foto: Beta-AP
Sa revije u Londonu, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 11.12.2014. 15:52h

Jedna od manekenki čuvenog brenda Victoria's Secret, Lili Aldridž otkrila je kako se osjećala tokom velike modne manifestacije, revije svoje modne kuće u Londonu, koju su ispratili svi mediji širom svijeta.

“Revija Viktorijinih anđela je nešto potpuno drugačije od svega u čemu sam do sada učestvovala. Tako ogromna produkcija, uz velike izvođače...“, rekla je Lili koja je Viktorijin anđeo od 2010. godine. “Biti na modnoj pisti sa najseksepilnijim ženama na svijetu je pravi adrenalinski šok”, kaže ovaj model” i ističe da obožava kada je izaberu da se prva predstavi publici.

“Obožavam kada prva izađem na pistu i počnem sekciju. Kao da započnete tu neku nevjerovatnu energiju“, kazala je Aldridž, koja je postala jedna od najpopularnijih manekenki poznatog brenda donjeg veša tokom posljednje dvije godine.

Ona je potvrdila i ono što su gotovo svi znali, a to je da je modna kuća Victoria's Secret san svake manekenke.

“Nijedan šou nije kao ovaj. Manekenke koje žele da postanu Viktorijini anđeli moraju da imati svoju ličnost i moraju da sijaju. Nije kao na drugim revijama gdje od vas traže samo da prikažete garderobu“, tvrdi Lili i dodaje kako su one velika banda sestara koja se uvjek odlično zabavlja.

Bonus video: