Nakon Podgorice kolekcija Murišićeve i u Budimpešti

102 pregleda 0 komentar(a)
Ivana Murišić (Novina), Foto: Danilo Novović
Ivana Murišić (Novina), Foto: Danilo Novović
Ažurirano: 25.11.2014. 20:13h

Nakon što je svojom kolekcijom "Zenetagle 2" zatvorila nedavno završen Montenegro Fashion Week, crnogorska kreatorka Ivana Murišić svoje modele predstaviće i u Budimpešti na tamošnjoj nedjelji mode.

"Poziv je došao zahvaljujući mom učešću na Srbijan Fashion Weeku u Novom Sadu gdje su bili organizatori Nedjelje mode iz Budimpešte. Njima se svidjela moja kolekcija i pozvali su me da budem predstavnica Crne Gore na njihovoj manifestaciji koja će se održati od 25. do 27. novembra, a učestvovaću u završnoj večeri", potvrdila je Vijestima mlada kreatorka.

Kako nam je otkrila, u Budimpešti neće predstaviti samo posljednji kolekciju, već će publika u glavnom gradu Mađarske vidjeti još neke radove sa potpisom Ivane Murišić.

"S obzirom na to da je nova kolekcija nastavak prethodne, odlučila sam da u Budimpešti predstavim ukupno 24 modela. Naime, među njima će svakako biti 15 iz najnovije kolekcije, šest modela iz prethodne kolekcije koji su odlično povezani sa novom, kao i nekoliko novih koje će tamo publika premijerno vidjeti", istakla je Murišićeva.

Prema njenim riječima, nakon Budimpešte nema planiran odlazak na slične manifestacije po Evropi.

"Može se desiti da baš sada u Budimpešti bude neko kome će se svidjeti moja kolekcija, pa me pozove da učestvujem na nekoj drugoj nedjelji mode, ali za sada nemam te pozive. Ukoliko ih dobijem, rado ću se odazvati", ističe Murišićeva.

Bonus video: