Slatko, seksi i CRVENO

117 pregleda 0 komentar(a)
crvena jakna, Foto: Shutterstock
crvena jakna, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.11.2014. 20:30h

Nijedna boja ne ostavlja tako snažan utisak kao crvena. Vatrena je, uočljiva, prava boja samopouzdanja. Pa ipak, ne može svako dobro da nosi ovu ovu boju, naročito ako prevladava u odjevnoj kombinaciji.

Ali zato su crveni detalji idealno rješenje za one koji se pomalo boje da eksperimentišu, piše She magazin

Crveni detalji učiniće svaki outfit pravim “statementom”. Jesen je pravo vrijeme da se obavijete crvenom bojom, jer to i jest prava boja jeseni, a možete birati izme đu mnogobrojnih svijetlih i tamnih tonova. U nastavku je nekoliko naših prijedloga:

Sako

Crveni sako može biti jedini komad “u boji” na vama, a apsolutno će podići kombinaciju. Treba li vam u svrhu poslovnog stila, kombinujte ga s “ozbiljnijim”, crnim pantalonama i decentnim štiklama, a ako ga spojite sa farmericama ili možda šarenom suknjom (koja sadrži crvenu u sebi) izgledaćete vrlo urbano i šik. Samo predlažemo da budete oprezni s ostatkom modnih dodataka, poput torbice, šala i nakita. Ne pretjerujte, to je pravilo, neka sako bude dominantan.

Kaiš

Kod crvenog kaiš je to što će “razbiti” relativno običnu kombinaciju. Tako vam neće biti ptorebno puno vremena za outfit, a opet ćete izgledati zanimljivo. Deblji kaiš možete staviti oko struka ako imate jednostavnu haljinu koju želite da osvježite.

Štikle

Crvene štikle nije potrebno posebno objašnjavati. One su jednostavno seksi. Idealne su kao šik detalj uz farmerice, ali i kao izazovan detalj uz haljinu. Upečatljive su u svakom slučaju, samo je, naravno, važno da su vam udobne. Ako ne nosite štikle, možete probati s ravnim cipelama, polučizmicama ili patikama.

Ruž i nokti

Iako se često govori da crveni ruž odgovara samo onima sa punim usnama ili “vamp” ženama, to jednostavno nije tačno. Sve žene mogu da nose crveni ruž, samo ga treba prilagoditi tenu i usnama. Uz crveni ruž druga šminka dovoljna je maskara i malo rumenila. Crveni ruž je moćan detalj, kao i nokti.

Kaput

Crveni kaput zapravo nije detalj, on je cijeli outfit za sebe. Kombinujte ga pažljivo s ostatkom.

Bonus video: