GQ: Dejvid Gendi je bez premca

Maneken koji je u vezi sa britanskom pjevačicom Moli King jedno je od zaštitnih lica modne kuće "Burberry" kao i Romeo, sin slavnog bivšeg fudbalera Dejvida Bekama
1 komentar(a)
Dejvid Gendi, Foto: Beta-AP
Dejvid Gendi, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 04.11.2014. 19:15h

Dejvid Gendi najbolji je muški model na svijetu po izboru magazina "GQ". Tridesetčetvorogodišnji seks simbol na dodjeli nagrada pojavio se u crnom smokingu i sa leptir mašnom.

Maneken koji je u vezi sa britanskom pjevačicom Moli King jedno je od zaštitnih lica modne kuće "Burberry" kao i Romeo, sin slavnog bivšeg fudbalera Dejvida Bekama. Gandi nije baš pohvalno pričao o svom kolegi. "Ko je Romeo? O da, to je Bekamov sin. Mislim da će se najviše probiti zahvaljujući prezimenu", kazao je on ranije.

Ipak, na dodjeli "GQ" nagrada Dejvid je pohvalio Romea, kazavši da izgleda prirodno i da je uradio divan posao za već pomenuti brend koji njih dvojica reklamiraju. Gendi je ljetos obnovio vezu sa pjevačicom grupe The Saturdays Moli King, a otkrio je da sa njim nije lako biti u ljubavi.

"Veliki sam perfekcionista i to otežava stvari. Ona se borila sa tim. Sve mora da bude pod konac", rekao je manekenk koji se proslavio zahvaljujući reklami za parfem "Light Blue".

Bonus video: