Nova kolekcija Ivane Murišić

“Kolekcija će u Crnoj Gori biti predstavljena 15. novembra na Montenegro Fashion Weeku”, najavila je Murišić
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.10.2014. 18:11h

Crnogorska dizajnerka Ivana Murišić, nedavno je na Serbia Fashion Weeku u Novom Sadu premijerno prikazala novu kolekciju, a istu liniju predstaviće u subotu, 25. oktobra i u Beogradu na tamošnjoj nedjelji mode. Murišić je za “Vijesti” otkrila da je nova kolekcija nastavak prošle, kao i da će je publika uskoro vidjeti i u Podgorici.

“Kolekcija je nazvana 'Zentangle2', jer predstavlja nastavak prethodne. Inspiracija potiče iz težnje za eksperimentisanjem linijama i linijskim površinama”, pojasnila je ona, a zatim kazala i kakvom tipu žene odgovaraju njene kreacije.

“Modeli su namijenjeni ženama koje vole ručni rad i komade koje ne pripadaju trendu, već imaju vanvremensku estetiku. Samim tim odaju snažan efekat i preko stajlinga izražavaju svoje stavove”, istalda je mlada kreatorica.

“U kolekciji su modeli koje imaju bogatu strukturu, ali dosta prilagođenu formu, tako da ih možete nositi u više prilika”, dodala je ona. Murišić je objasnila i kakve materijale je koristila prilikom izrade kolekcije, kao i koje boje preovladavaju u njoj.

“Materijali su kombinacija kože, pletenih detalja, sa limenim i mesinganim elementima. Boje koje preovladavaju su crna, crvena, ciklama, zlatna i druge”, ispričala je Murišić, koja je i ranije dobijala prilike da premijerno predstavlja kolekcije u Srbiji.

“Ovo je četvrta godina kako se predstavljam na Beogradskoj nedelji mode. Sa ovom kolekcijom sam se predstavila i novosadskoj publici na Serbia Fashion Weeku kao predstavnik Crne Gore”, istakla je dizajnerka, dodajući da su reakcije u obje države uglavnom iste.

“Publika uvijek lijepo reaguje kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori, tako da ne bih mogla odvojiti jednu od druge”, odgovorila je ona i otkrila kada će podgorička publika moći da pogleda kolekciju 'Zentangle2'.

“Kolekcija će u Crnoj Gori biti predstavljena 15. novembra na Montenegro Fashion Weeku”, najavila je Murišić.

Galerija

Bonus video: