Prošlogodišnja pratilja Miss Montenegro: Prave vrijednosti nisu u pobjedi

0 komentar(a)
Nikoleta Jovanović, Foto: Privatna arhiva
Nikoleta Jovanović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 04.09.2014. 14:57h

Prošlogodišnja prva pratilja Miss Montenegra, Nikoleta Jovanović uskoro će otputovati na izbor za Miss Universe na kojem će predstavljati Crnu Goru.

Razlog zbog kojeg će ići ona, a ne novoizbrana Maja Čukić, je to što joj prošle godine nije odobreno učestvovanje zbog nedovoljnog broja godina.

“Kako se približava takmičenje tako raste i moje uzbuđenje... S obzirom na to da sam se već jednom pripremala za izbor za Mis univerzuma, pa se desilo da nisam pošla iz opravdanih razloga, već sam na neki način pripremljena za izbor. Mada, uvijek postoji ta pozitivna trema”, ispričala je Jovanovićeva.

“Još nemam sve informacije o samom izboru. Tek treba da se konsultujem sa MissYu agencijom oko detalja, pa očekujem da će ubrzo početi i pripreme”, pojasnila je ona, a zatim otkrila i ko je zadužen za njen izgled na takmičenju.

“Na finalnoj večeri nosiću haljinu koju je kreirala Marija Šabić. Što se tiče nacionalnog kostima, na izboru za mis turizma sam nosila crnogorsku nošnju, a za ovo takmičenje ću pokušati sama da osmislim nacionalni kostim”, kaže ova ljepotica.

Trenutno se na Fejsbuk stranici Missosology održava glasanje za najljepšu učesnicu izbora za Mis univerzuma, a zasad se po mišljenju korisnika ove društvene mreže izdvajaju predstavnice Mijanmara, Filipina i Tajlanda, sa 45 do 50 hiljada glasova, dok se Jovanovićeva nalazi tek na 31. mjestu.

“Na stranici jedna osoba za mene može da glasa pet puta dnevno, međutim to mi ne znači previše, jer to ne utiče mnogo na plasman. Više sam fokusirana na to da sebe što bolje prezentujem i da predstavim svoju državu na pravi način, kao i da upoznam nove ljude, kulture i usavršim jezik”, ističe ona.

“Iako sve želimo da pobijedimo i odnesemo kući krunu, dok sam bila u Kini na izboru za mis turizma, uvidjela sam da su prave vrijednosti upravo ove koje sam navela, a da je plasman manje bitan, bar kada sam ja u pitanju”, istakla je Jovanovićeva.

Bonus video: