Ona je najbolje obučena žena na svijetu

"Njene odjevne kombinacije su bile jedne od upečatljivijih ove godine pa smo odlučili da je stavimo ne samo na listu nego da je proglasimo i najbolje obučenom"
85 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 06.09.2018. 10:16h

Časopis "People" proglasio je Megan Markl za najbolje obučenu ženu u 2018. godini.

To priznanje rijetko ko dobija iz kraljevskih krugova.

Markl (37) koja je postala vojvotkinja od Saseksa kada se udala za britanskog princa Harija, popela se na vrh liste časopisa "People" ispred holivudskih glumica Kejt Blanšet i Sandre Bulok, advokatice Amal Kluni i rijaliti zvijezde Kim Kardšijan.

Priznanje članu kraljevske porodice predstavlja pomak za ovaj časopis.

"Nikada nismo imali listu sa članom kraljevske porodice ili bilo kim izvan Holivuda. Međutim, kada govorimo o stilu u 2018. godini, Megan Markl je neizbježna”, rekla je urednica časopisa Andrea Lavintal.

"Njene odjevne kombinacije su bile jedne od upečatljivijih ove godine pa smo odlučili da je stavimo ne samo na listu nego da je proglasimo i najbolje obučenom", dodala je Lavintal.

Markl je osvojila simpatije jer je nosila kombinacije iz maloprodajnih dizajnerskih radnji i tako zaobilazila tradicionalni britanski protokol pokazujući gole noge, gola ramena i složivši kosu u pomalo neurednu punđu na vjenčanju.

"Bilo da nosi običnu košulju ili pocijepane traperice kao svaka cura ili vjenčanicu kao rijetko koja od nas, uvijek izgledati elegantno", rekla je Lavintal za Rojters.

"People" je takođe pohvalio i Kejt Blanšet za nošenje izazovnih, ali bezgrešnih odjevnih kombinacija, Kluni za "hrabre i glamurozne sopstvene modne kreacije" i Sandru Bullock za koju je časopis napisao da "nikada nije izgledala čarobnije".

Galerija

Bonus video: