Anđela u trci za mis Skandinavije: Da uđe u top 10 možete i vi da pomognete

“Pozvala bih sve ljude iz Crne Gore da glasaju, jer svaki glas puno znači i unaprijed se zahvaljujem"
0 komentar(a)
Anđela Lakočević, Foto: Privatna arhiva
Anđela Lakočević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.08.2014. 07:09h

Ljepotica crnogorskog porijekla Anđela Lakočević, boriće se za titulu najljepše na izboru za mis Skandinavije, koji će se u Kopenhagenu održati 23. avgusta, a ulazak u top deset mogu joj omogućiti i glasovi na Internetu.

Kako je za “Vijesti” objasnila Lakočevićeva, čitaoci portala helbrandt.dk svake nedjelje su glasali za četiri djevojke, a najbolje plasirane među kojima je i ona došle su do finalnog nadmetanja u glasanju koje će pobjednici omogućiti ulazak u top 10. Za sada ona je među 20 najljepših djevojaka Danske.

“Pozvala bih sve ljude iz Crne Gore da glasaju, jer svaki glas puno znači i unaprijed se zahvaljujem. Glasanje traje do subote u 19 sati”, poručila je ljepotica.

Za Lakočević se može glasati na ovom linku, a jedan čitalac ima pravo na samo jedan glas.

U svom predstavljanju na pomenutom portalu, Anđela Lakočević koja je rođena i odrasla u Danskoj, istakla je da je ponosna na crnogorsko porijeklo. Kao prednost toga što kao dom doživljava dvije potpuno različte zemlje je izdvojila sposobnost prilagođavanja raznim sredinama, kulturama i ljudima različitih karaktera.

“Mislim da bi trebalo da pobijedim na ovom takmičenju jer sam kompletna ličnost. I za moj izgled i za ličnost karakteristična je energija i harizma. Znam da imam sve što je potrebno da bih predstavljala Dansku na svjetskim takmičenjima”, kazala je za ovaj sajt Lakočević.

Ljepotica je, za razliku od ostalih djevojaka koje su izabrane na kastingu, došla do finala uz pomoć glasova publike koja je takođe glasala putem Interneta.

“Nas nekoliko su izabrali za predstavljanje u časopisu 'Extra Bladet', čiji su čitaoci birali djevojku koja ide direktno u finale i ja sam pobijedila sa najviše glasova”, pohvalila se ona u ranijem razgovoru za Vijesti.

Bonus video: