Boje koje većini žena dobro stoje

Svaka žena izgleda odlično u mornarsko plavoj, zato što nam ova boja šalje poruku o sigurnosti, udobnosti i bezbjednosti
60 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 12.08.2014. 07:24h

Žene imaju običaj da kažu “ova boja mi uopšte ne stoji”. Ali, da li ste znali da ima nekoliko boja koje savršeno stoje svakoj ženi?

Ljubičasta

Ovo je jedna od boja koje bi trebalo više da nosite ove godine. Svaka žena trebalo bi da ima neki odjevni predmet u ovoj boji, zato što je to komplementarna boja sa svim tipovima kože i bojom kose, i može da se kombinuje i sa braon i sa crnom bojom.

Smaragdno zelena

Ova boja unosi životnost i energiju i izgleda savršeno, bez obzira na boju tena ili kose. Vrlo je smjela boja, a odgovara i za kancelariju. Ako mislite da vam je ova boja prekaja, dovoljno je da marama, pojas ili komad nakita budu u ovoj boji.

Mornarsko plava

Svaka žena izgleda odlično u mornarsko plavoj, zato što nam ova boja šalje poruku o sigurnosti, udobnosti i bezbjednosti.

Crna

Crna je omiljena boja mnogih žena, i to s razglogom. Njena poruka je profesionalizam i uzvišenost, i dobro se slaže sa gotovo svim bojama. Ako je nosite na poslu, šalje poruku o liderstvu.

Siva

Neki ovu boju smatraju dosadnom, ali onda je odlična za uklapanje. Muškarci je vole na ženama, zato što šalje poruku nježnosti i udobnosti.

Šerpa plava

Odlična je za predveče i uveče, a dobra je i za haljine, pantalone, majice, vunene džempere...

Galerija

Bonus video: