Keli Bruk i dizajner i model

Ljepotica promovisala svoju liniju bikinija i fotografisala se na plažama Majamija
386 pregleda 1 komentar(a)
Keli Bruk (novina), Foto: Wordpress
Keli Bruk (novina), Foto: Wordpress
Ažurirano: 22.04.2014. 07:33h

Britanska manekenka Keli Bruk nedavno je uplovila u dizajnerske vode i spojila lijepo sa korisnim, pa je pokrenula svoju liniju kupaćih kostima koje je sama dizajnirala. Njena aktuelna kolekcija inspirisana je 50-im godinama prošlog vijeka, a u njima se 34-ogodišnji model fotografisao na osunčanim plažama Majamija.

Na taj način zgodna brineta poznata po bujnom poprsju se pridružila koleginicama kao što su Geri Halivel, Džesika Simpson, Kajli Minog i sestre Kardašijan koje su takođe dizajnirale svoje bikinije. Ova linija britanske manekenke četvrta je njena u saradnji sa brendom "New Look", a bikiniji koštaju od 10,99 funti na sajtu pomenute kompanije. Ona je takođe dizajnirala i donji veš u februaru ove godine.

Prošlog mjeseca britanski mediji prenijeli su da se Keli vjerila sa Dejvidom Mekintošem, momkom sa kojim je u vezi bila skoro tri mjeseca. Njeni fanovi su je zbog toga kritikovali dok je bivša djevojka Mekintoša ga u nedavnom intervjuu nazvala "manipulatorom, nasilnikom i varalicom" i upozorila Keli da "ne poznaje pravog Dejvida".

Keli Bruk je rođena 23. novembra 1979, a manekensku karijeru započela je sa 16 godina nakon što je pobijedila na lokalnom takmičenju u ljepoti na koje ju je prijavila majka.

Bonus video: