Miss World 2013: Male šanse za našu Ivanu

U samom finišu takmičenja u ljepoti kontroverze ne jenjavaju, dok posljednje vijesti, koje prenose svjetski mediji, dovode u pitanje regularnost samog izbora
2 komentar(a)
Ažurirano: 28.09.2013. 14:10h

Najljepša žena na svijetu u 2013. godini, biće proglašena danas u Indoneziji, gdje se ove godine održava izbor za „Miss World“.

Šanse da se crnogorska predstavnica Ivana Milojko nađe među deset polufinalistkinja veoma su male, s obzirom na to da nije imala uspjeha u okviru preliminarnih takmičenja kao što su izbor za top modela, najljepši izgled na plaži, predstavljanje talenta i humanitarnog angažmana.

Nezadovoljstvo je izazvala i „Miss Top Model“, Filipinka Megan Jang, koja je prekršila pravila „Miss Worlda“ slikajući se u toplesu za magazin Rogue

U samom finišu ovog takmičenja u ljepoti kontroverze ne jenjavaju, dok posljednje vijesti, koje prenose svjetski mediji, dovode u pitanje regularnost samog izbora, a u centru pažnje našle su se predstavnice Uzbekistana i Filipina.

Nedavno je otkriveno da zvanični izbor za mis Uzbekistana nije održan, pa se mnogi pitaju kako je Rahima Ganijeva dobila čast da predstavlja svoju zemlju.

Nezadovoljstvo fanova ovog svjetskog takmičenja izazvala je i jedna od favoritkinja i pobjednica predtakmičenja „Miss Top Model“, Filipinka Megan Jang, koja je prekršila pravila „Miss Worlda“ slikajući se u toplesu za magazin Rogue.

Iako su slike objavljene prošle godine, ovo se kosi sa pravilima izbora, jer sve djevojke treba da služe kao primjer, što je navedeno i u pravilniku.

Šezdesetitreći izbor za Mis svijeta, koji se ove godine održava na Baliju u Indoneziji, trebalo je da se održi u glavnom gradu Džakarti, ali su organizatori odlučili da manifestaciju zbog protesta muslimana premjeste na ostrvo na kojem je većina stanovništva hindu religije.

Ove godine oko 130 država ima svoju predstavnicu na izboru za „Miss World“.

Galerija

Bonus video: