Pet trendi aksesoara koje ove sezone morate imati

Modni detalji najlakši su i najjeftiniji način da osvežite svoj stil. Zato osmijeh na lice i pravac u nabavku neobičnih ogrlica, metalik štikli i upadljivih naočara za sunce!
3 komentar(a)
Ažurirano: 20.03.2013. 12:47h

1. Ukrašene naočare za sunce

Neobične naočare za sunce obavezno ukrašene kamenčićima, printovima, šarama, cirkonima, cvjetićima u 2013. biće pravi pravcati hit.

Svi velliki dizajneri, krenuvši od Kavalija i Prade, dali su im mesto u svojim kolekcijama aksesoara, i one zaista izgledaju veoma šik i idealne su za dame kojima nakit nije pasija.

2. Metalik štikle

Metalik štikle su "must have" komad nadolazećih dana. Atraktivne su, efektne i divno se uklapaju u većinu boja i stilova.

Na vama je samo da izaberete sjaj srebra, zlata ili bakra.

3. Upadljive ogrlice

Neobične, efektne ogrlice prelijep su aktuelni trend, koji će lako bilo koju vašu odjevnu kombinaciju dovesti do pefekcije.

Uklapaju se uz bluze, košulje, haljine, obične top majice, divno ističe dekolte i daju veliki šarm odjeći.

4. Nakićene tašne

Trend ukrašavanja preselio se i na tašne, pa bile velike, male ili clutch, bitno je da su vaše tašne nakićene - šljokicama, perjem, nitnama, vezom, našivenim cvetićima, printom, mašnicama i sličnim sitnicama.

5. Gomila narukvica

Fantastičan trend koji ćete lako ispratiti, a bićete oduševljeni efektom. Nanižite narukvice na ruke, i uživajte u ovom simpatičnom aksesoaru.

Galerija

Bonus video: