Moda na crvenom tepihu

Što se mode tiče, zvijezde su se u većini slučajeva opredijelile za klasične “sirena” toalete
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.02.2013. 21:00h

U Dolbi teatru u Los Anđelesu održana je 85. svečana dodela Oskara, prestižnih nagrada koje Američka filmska akademija dodjeljuje u 24 kategorije.

Pošto su meteorolozi najavili kišu, organizatori su postavili više zaklona i angažovali dodatno osoblje koje će se pobrinuti da zvijezde šetajući crvenim tepihom ne pokisnu.

Što se mode tiče, ova dodjela prošla je bez većih iznenađenja, a zvijezde su se u većini slučajeva opredijelile za klasične “sirena” toalete.

Vjerujemo da je u kući Majkla Daglasa i Ketrin Zite Džouns sigurno bila velika gužva pred sinoćnu dodjelu, budući da su oboje fantastično izgledali.

Dženifer Lorens doživela je peh, kada se saplela o svoju “Dior” haljinu pri izlasku na scenu gdje je preuzela nagradu za najbolju žensku ulogu.

Adel će od sada svoj talenat moći da pravda i Oskarom pošto je pjesma “Skyfall” osvojila nagradu akademije za najbolju filmsku muziku.

Zanosna Hali Beri u Versaće kreaciji pozirala je sa devetogodišnjom Kuvenzane Valis, najmlađom glumicom koja je nominovana za Oskara.

Galerija

Bonus video: