Bojan Delić: Za naočare ne žalim novac

Kada je muzika u pitanju, crnogorski pjevač za “Život” kaže da ima puno nastupa, a tu je i album, koji je, kako navodi, zaista dugo čekan i napokon je i završen
104 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 20.01.2013. 09:04h

Šta za Vas karakteriše pojam “muškarac od stila”?

Za mene bi muškarac od stila bio čovjek koji nosi ono u čemu se dobro osjeća, pa se to negdje odmah i reflektuje na izgled i cjelokupni dojam.

Pratite li modu ili ne obraćate pažnju na aktuelne trendove?

Trudim se da sve bude svedeno i u skladu sa prilikom. Ne mogu reći da baš pratim modu, ali s obzirom na to da se moja supruga bolje razumije, često slušam njene sugestije. Znači, ne pratim slijepo modu, ali ipak kupujem u radnjama koje drže moderne stvari, tako da od toga što odaberem ponešto je sigurno moderno.

Imate li omiljenog modnog kreatora i koji je? Koju robnu marku najradije nosite?

Nemam omijenog kreatora, a što se tiče brendova, nikako nisu preduslov da nešto kupim, ali imam i markiranih stvari. Izdvojio bih Nike i Adidas, kada je sportska obuća u pitanju.

Za koji odjevni predmet ne žalite da izdvojite novac? Koliko je koštao najskuplji?

Ne žalim novac za dobre naočare. Moja supruga Sonja me ubijedila da ne treba štedjeti na naočarima i da su dobra stakla imperativ.

Da li i koliko često koristite usluge kozmetičara i koje? Inače, kakav je Vaš stav po tom pitanju?

Uglavnom ponešto od tretmana obavim u kućnoj varijanti. Inače, mislim da muškarci moraju voditi računa o sebi. Ne baš koliko i naše ljepše polovine, ali svakako da je “Tarzan look” izašao iz mode.

Omiljeni parfem?

Omiljeni parfem mi je Blue de Chanel. Trenuto ga koristim i baš, baš mi se sviđa.

Ko je za Vas oličenje pojma “muškarac od stila” i zbog čega?

Muškarac od stila za mene je Džordž Kluni. Gospodstven, klasičan, odmjeren i efektan.

A kada je riječ o ženama, to je?

Stilom jedne primorke sam definitivno oduševljen. Moja Sonja je za mene oličenje stila, ne samo kada je u pitanju spoljašnji izgled, nego i način života.

Najintersantniji komentar koji ste dobili na račun Vašeg izgleda?

S obzirom na to da nikada nisam pravio neke “egzibcije” kada je garderoba u pitanju, nikada nisam dobio veće kritike. Ponekad mi ljudi savjetuju: bolje bez brade, bolje sa bradom, bolje duža kosa, ili bolje kraća kosa... Ja se nekako ne opterećujem.

Uvijek sam spreman poslušati savjet, pa čak i ako ga nisam tražio, ali krajnju odluku, ipak, donesem sam.

Bonus video: