Kristina Čubranović radi u Indiji: Snimila i reklamu za kondome

Čubranović je i prije rada u inostranstvu snimila nekoliko reklama za regionalno i svjetsko tržište
608 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 08.01.2013. 09:24h

Crnogorska manekenka Kristina Čubranović nakon pola godine rada u Kini, angažovana je kao model u Indiji, gdje trenutno radi revije, snima reklame, a osim što se našla na naslovnici magazina Exhibit, postoji mogućnost da zaigra u filmu bolivudske produkcije.

“I ranije sam imala ponude za Indiju, ali do sada nisam imala želju da dođem. Ovoga puta ponuda je bila vrlo primamljiva”, objašnjava manekenka, koja je pored rada u Kini, ranije učestvovala na takmičenju “Mis National” u Mongoliji gdje je i pobijedila, a angažovana je i za modne revije na Kipru.

Čubranović je i prije rada u inostranstvu snimila nekoliko reklama za regionalno i svjetsko tržište, a karijeru nastavlja istim tempom i u Aziji.

“Indija je najbolje tržište za snimanje filmova, reklama, kataloga i naravno revija”, priča Kristina.

“Zasad sam uradila veliki broj kataloga i snimila nekoliko reklama, koje se već emituju u Indiji. U decembarskom izdanju magazina Exhibit sam se našla na naslovnoj strani, što je bio veliki uspjeh i pokretač za druge poslove”, pohvalila se manekenka koja na indijskim televizijama reklamira “Score” kondome, a u pomenutom magazinu najnovije mobilne telefone.

Čubranović ističe da pored velikoj broja angažmana nema puno slobodno vremena, pa kada se desi rijetka prilika da ne radi uglavnom šeta sa prijateljima kroz Mumbai, šopinguje ili čita knjige.

“Porodica je nešto što najviše volim i poštujem u svom životu, tako da mi nedostaje u svakom trenutku boravka ovdje”, odgovara manekenka na pitanje šta joj najviše nedostaje u ovoj azijskoj zemlji.

“U mojoj agenciji su četiri modela iz Srbije, što mi i te kako olakšava boravak u Indiji”, dodaje manekenka čiji je angažman tek počeo, pa se neće uskoro vraćati u Crnu Goru.

“Ovdje sam nepunih dva mjeseca, što znači da me čeka još pet mjeseci rada na ovom tržištu”, kaže Čubranović.

Kristini Čubranović bi rad u Indiji osim uzdizanja karijere do nivoa svjetskog modela, mogao da otvori i vrata za veliko platno i to u produkciji jedne od najvećih filmskih industrija.

“Na nagovor svoje agencije počinjem da učim hindi jezik, jer postoji mogućnost da dobijem ulogu u nekom bolivudskom filmu”, otkrila je ona.

Pejzaži od kojih zastaje dah

I daleka zemlja ima svoje prednosti i čari, koje boravak u stranoj državi čine interesantnijim i ublažavaju nostalgiju. “Indija je jedinstvena zemlja, potpuno različita od svega na šta smo navikli.

Prosto te natjera da počneš da cijeniš stvari koje nam do sada u životu nisu bitne. Ovdje mi se najviše dopada istorija, koja je totalno drugačija od ostatka svijeta i pejzaži od kojih mi zastaje dah”, objašnjava manekenka.

“Izdvojila bih grad Jaipur u kojem sam imala priliku da jašem slona i posjetim veliki broj palata i tvrđava”, ističe ona.

Galerija

Bonus video: