Kladioničari prognoziraju: Male šanse da Andrea Radonjić osvoji titulu

Kada su u pitanju zemlje iz regiona, više šansi za pobjedu od mis Crne Gore ima djevojka sa Kosova
81 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 18.12.2012. 16:47h

Sudeći po britanskim online kladionicama, “Oddsbetting” i “Nicerodds” šanse da crnogorska predstavnica Andrea Radonjić osvoji titulu mis Univerzuma su 80, odnosno 115 naprema jedan. Ona se na tabeli “Oddsbettinga” nalazi na 62. mjestu, dok je prema mišljenju druge kladionice za sada na 72.

“Nicerodds” je najviše šansi za pobjedu dao takmičarki iz Portorika, za koju je kvota 7.5, dok su na drugom mjestu Finska, Južna Afrika i SAD sa istom kvotom, 10.

Prema procjeni “Oddsbettinga”, Portorikanka je tek na osmom mjestu, a kao favorit izdvaja se predstavnica Južne Afrike za koju je kvota 7.5. Favorit za drugo mjesto, po ovoj online kladionici je mis Ekvadora sa kvotom 8, dok su na trećem mjestu takmičarke iz Češke, SAD i Venecuele sa kvotom 10.

Kada su u pitanju zemlje iz regiona, više šansi za pobjedu od mis Crne Gore ima djevojka sa Kosova, koja je na tabelama na 12. i 15. mjestu. Ljepotica iz Hrvatske čije su kvote na dvije online kladionice 18 i 30, nalazi se na 12, odnosno 21. mjestu, a statistička vjerovatnoća za pobjedu Albanke je 66 i 100. Djevojka iz Srbije za sada ima jednake šanse kao i Andrea Radonjić sa identičnim kvotama.

Kladionica “Nicerodds” najveće kvote 150 naprema jedan, a samim tim i najmanje šanse za pobjedu dodijelila je takmičarkama iz Gabona, Slovačke i Nigerije, dok statistike “Oddsbetinga” nijesu na strani predstavnica Djevičanskih Ostrva, Kurakaoa, Etiopije i ponovo Gabona.

Izbor za Mis univerzuma biće održan sjutra u Las Vegasu.

Galerija

Bonus video: