Andrea Radonjić: Rekli su nam da kažemo da je zabavnije nego što jeste

“Stvarno nisam izlazila puno. Tek sada dolazi moje vrijeme. Do skoro sam završavala srednju školu..."
234 pregleda 10 komentar(a)
Ažurirano: 15.12.2012. 10:12h

Crnogorska manekenka Andrea Radonjić, koja učestvuje na takmičenju za Mis univerzuma u Las Vegasu, predstavila se publici video zapisom u kojem je pričala o praznicima u Crnoj Gori, najinteresantnijem iskustvu sa sastanka i skakanju iz aviona sa padobranom.

Između ostalog je kazala da se Božić u Crnoj Gori proslavlja pod maskama.

“Rekli su nam da kažemo da je zabavnije i neobičnije nego što jeste, da bi drugima bilo interesantnije i da bi poželjeli da vide te događaje u našim zemljama”, objasnila je “Vijestima” svoj odgovor Andrea Radonjić.

Tokom videointervjua, crnogorska ljepotica je naglasila da nije imala puno sastanaka sa momcima. Na pitanje da li je to kazala zbog svojih roditelja, rekla je:

“Stvarno nisam izlazila puno. Tek sada dolazi moje vrijeme. Do skoro sam završavala srednju školu, imala sam vannastavnih aktivnosti i izlaženje bi me previše okupiralo. Moji roditelji imaju puno povjerenje u mene, ne bi mi branili izlaske”.

Andrea je u oficijelnom videu otkrila i šta bi uradila ukoliko bi sjutra bio smak svijeta.

“Skočila bih iz aviona sa padobranom, zato što volim ekstremne sportove. Otac bi me sigurno ubio, ali nema veze, jer bi sjutra svakako bio kraj svijeta”, kazala je ona uz osmijeh na engleskom jeziku.

Naša predstavnica nije jedina koja je imala kreativne odgovore. Tako je predstavnica Rusije kazala da Božić sa porodicom proslavlja na plaži, plivajući i uz puno voća, a sličan odgovor je imala i mis Francuske. Predstavnice Kine i Kostarika su prepričale neprijatne situacije kada su izlazile sa momcima koji su niži od njih, a veliki broj takmičarki je reklo da bi dan prije kraja svijeta jele čokoladu, jer jedino tada ne bi brinule o kilaži.

Mis univerzuma će biti izabrana 19. decembra.

Galerija

Bonus video: