Andrea Radonjić: Osvojiću žiri plesom, glumom i skečevima

„U posljednjem momentu morala da izvadim novi pasoš, ali ću na takmičenje stići na vrijeme”
182 pregleda 3 komentar(a)
Andrea Radonjić, Foto: Rale Radović
Andrea Radonjić, Foto: Rale Radović
Ažurirano: 27.11.2012. 08:24h

Prva pratilja mis Crne Gore, Andrea Radonjić u četvrtak, 29. novembra, kreće za Beograd, gdje će dva dana provesti u finalnim pripremama za takmičenje Mis univerzuma koje se održava u Las Vegasu. Kako je ranije potvrdila za “Vijesti”, sve djevojke učesnice u “gradu grijeha” moraju biti najkasnije 2. decembra, a ona će na put krenuti dan ranije.

“Putujem u četvrtak veče, pošto sam u posljednjem momentu morala da izvadim novi pasoš, ali ću tamo biti na vrijeme”, kazala je ona.

Kada su u pitanju planovi za predstavljanje na ovom takmičenju, Andrea je otkrila i kako planira da osvoji simpatije žirija.

“S obzirom na to da na izboru za Mis univerzuma nema sporednih takmičenja, trudiću se da tokom slobodnih aktivnosti što više potenciram to što umijem da igram, glumim i izvodim zanimljive skečeve”, ispričala je Andrea Radonjić, koja će tokom takmičenja boraviti u hotelu “Planet Hollywood”.

Ona je takođe priznala da ima malu tremu prije odlaska.

“Naravno. To je veliki put, ali ne plašim se, jer je to pozitivna trema. Nadam se da ću uspjeti i da ću na najbolji način predstaviti Crnu Goru”, odgovorila je ona.

Predstavnice svih zemalja koje učestvuju na ovom takmičenju boraviće u Las Vegasu do 19. novembra, kada će biti održano finalno veče.

Bonus video: