Nikolina Lončar ušla u top 10 za naslovnicu magazina "Vogue"

"Ušla sam u top 10 za naslovnicu 'Vogue-a'! Nevjerovatno. Još sam pod utiscima. Prvo sam javila mojim roditeljima"
199 pregleda 6 komentar(a)
Nikolina Lončar, Foto: Privatna arhiva
Nikolina Lončar, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 18.08.2012. 08:39h

Predstavnica Crne Gore na izboru za Mis svijeta, Nikolina Lončar našla se među deset najljepših djevojaka ovog takmičenja koje će krasiti naslovnicu jednog od jesenjih izdanja časopisa Vogue.

Kako “Vijesti” nezvanično saznaju, djevojke koje su izabrane od predstavnika ovog časopisa, imaju veće šanse da se nađu u top 20 na takmičenju za Miss World, samim tim što su ovim uspjehom privukle pažnju sudija.

"Ušla sam u top 10 za naslovnicu 'Vogue-a'! Nevjerovatno. Još sam pod utiscima. Prvo sam javila mojim roditeljima, ali tek nakon tri dana, jer pripreme za finalno veče traju od ujutru do kasno uveče", kazala je za “Vijesti” najljepša Crnogorka.

Finalno veče takmičenja “Miss World”, održaće se večeras u Ordosu, kada će 116 djevojaka iz raznih krajeva svijeta prodefilovati pistom u večernjim haljinama, nacionalnim kostimima i mnogim drugim kreacijama.

Predstavnica Crne Gore Nikolina Lončar, prema sajtu oddschecker.com nalazi se na 22 mjestu, a na osnovnu najpoznatijih svjetskih kladionica njene šanse za pobjedu su 1:33.

Prema istim kladionicama, najviše šansi za pobjedu imaju predstavnica Meksika, Kine i Nepala.

Bonus video: